Obavijesti

Viral

Komentari 11

Luksuzni penthouse prodaje se za rekordnih - 110 milijuna $

Luksuzni penthouse prodaje se za rekordnih - 110 milijuna $

Njujorški neboder Woolworth Building izgrađen je još 1913. i slovi za američki nacionalni spomenik. Svojedobno je bio najviša zgrada na svijetu, a danas se u njemu nalazi najskuplji svjetski apartman...

VIDEO

Kultni njujorški neboder Woolworth Building može se podičiti najskupljim svjetskim penthouseom, koji se prodaje po cijeni od nevjerojatnih 110 milijuna dolara. Ako se proda, oborit će dosadašnji rekord koji drži stan u Walker Toweru, također u New Yorku, prodan za 50,9 milijuna dolara.

Neboder Woolworth Building otvoren je 1913. godine i svojedobno je slovio za najvišu zgradu na svijetu s visinom od 241 metra, dok danas ima status nacionalnog povijesnog spomenika. Idejni začetnik zgrade bio je Frank Winfield Woolworth, osnivač trgovačkog lanca, a dizajnirao ju je znameniti arhitekt Cass Gilbert.

Penthouse - New York

Penthouse, poznat pod nazivom 'Pinnacle', nalazi se na 213 metara visine i pogled iz njega seže u svakom smjeru, prema Svjetskom trgovačkom centru i obzoru obližnjeg New Jerseyja, zahvaljujući luksuznom opservatoriju.

Penthouse - New York

Unutrašnjost apartmana od 902 metra kvadratnih još uvijek nije do kraja namještena, što potencijalnom kupcu pruža mogućnost prilagodbe. Broj spavaćih soba i kupaonica također bira kupac.

Prodaja je započela 2014. godine, ali penthouse nije bio na dražbi zbog rekonstrukcije samog apartmana, ali i fasade zgrade.

U početku nije bilo dosta prozora da se zadovolje gradski uvjeti minimalnog osvjetljenja pa su naknadno dodani. Privatni lift, teretana, vinski podrum i spa usluge također su dio luksuznog penthousea.

Kupaca zasad još nema, no agenti za nekretnine smatraju da bi na proljeće mogle početi stizati konretne ponude.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

'Prvi maj' na Jarunu: Ekipa okrenula dva janjca na ražnju
NIJE IM ZANIMLJIV GRAH...

'Prvi maj' na Jarunu: Ekipa okrenula dva janjca na ražnju

ZAGREB - Praznik rada mnogi građani iskoriste za roštiljanje. Pomama za klupicama i kućicama iz godine u godinu je sve veća. Čitatelj nam je poslao snimku jedne ekipe koja je odlučila ispeći dva janjca...

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta