Obavijesti

Viral

Komentari 137

Momačka postala viralni hit, a zaručnik bi mogao postati bivši

Momačka postala viralni hit, a zaručnik bi mogao postati bivši
1

Zrakoplov je letio iz Manchestera za Ibizu, a nestašni par se zaigrao pred ostalim putnicima. Snimka je ubrzo postala viralna i lako se otkrio muškarčev identitet...

VIDEO

Vožnje zrakoplovom u pravilu su mirne i poštuju se društvene norme, no tu i tamo se nađu neki prijestupnici. U ovoj situaciji nije riječ o nikakvom zločinu, već o zaigranosti ljubavnika na letu Manchester - Ibiza. Kako to danas ide, snimka je završila na internetu i brzo se otkrilo o kome je riječ, prenosi The Sun.

Shaun Edmondson (31) išao je proslaviti momačku večer na Ibizu, a njegova trudna zaručnica ostala je u engleskom Windermereu.

Za to vrijeme je na Ryanairovom letu sa svojom ljubavnicom privukao pozornost ostalih putnika. Misteriozna plavuša je usred leta skočila na Shauna i krenula je lagana "akcija".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Svjedoci tvrde da su ljubavnici bili pijani, a u jednom trenutku je Shaun upitao suputnike ima li tko od njih kondom. Gospođi koja je sjedila do njih je bilo iznimno neugodno i premjestila se, dok ostatak putnika nije reagirao.

- Čuo sam ih da pričaju o seksu, ali nisam mislio da će se pred svima nama tako navlačiti - izjavio je jedan svjedok, dok je drugi rekao da "u svom životu nije vidio ništa slično u avionu". Shaunovi prijatelji rekli su da je on u društvu poznat kao ženskar i da ga ni dolazak djeteta u tome ne sprječava.

Pitanje je kako će reagirati Shaunova trudna zaručnica Jenna Ross. Danas treba biti pažljiv, svaka sitnica se snima...

Oglasili su se i iz Ryanaira:

- Nećemo tolerirati ponašanje koje nije u skladu s našim pravilima. Svaki putnik koji se neprimjereno ponaša može biti odgovoran za daljnje sankcije - stoji u njihovu priopćenju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 137
VIDEO

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj
POGLEDAJTE KOMPILACIJU

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj

HRVATSKA: Ovo nema nigdje na svijetu, pomislili smo često kad bismo ugledali neku novu građevinsku soluciju koje su se Hrvati dosjetili. Nešto je tu privatne gradnje, za većinu su odgovorne vlasti, a zajednička osobina im je bizarnost. Nešto od ovoga je u međuvremenu popravljeno ili je nestalo, ali fotografije nam ostaju. Ovo su najčudnija i najbizarnija građevinska rješenja u Hrvatskoj.

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'
POTEZOM NASMIJAO INTERNET

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'

HRVATSKA - Nižu se reakcije na snimku starijeg gospodina koji se spušta niz zgradu na ne baš uobičajen način. Objava na popularnoj Instagram stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" je u kratkom roku prikupila na stotine 'lajkova' i komentara, a starijeg gospodina su neki s razlogom prozvali - Dalmatinski Spiderman. "Možda je muž ranije došao doma", "Barem ima gaće na sebi", "Bježi od svoje kuće i ukućana", "Išao je viriti susjedu koja se presvlači", samo su neki od komentara. Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini.
Hrvati su 'zatrpali' Plenkovićev TikTok: 'Daj 100 €', 'Po tebi sam nazvala mačku', 'Čekamo Zoku'
NEKI PIŠU DA JE SLADAK...

Hrvati su 'zatrpali' Plenkovićev TikTok: 'Daj 100 €', 'Po tebi sam nazvala mačku', 'Čekamo Zoku'

Dobro došli na moj službeni TikTok profil! Moji mlađi suradnici često mi govore da je vrijeme za priključenje novim komunikacijskim tehnologijama, poručio je Plenković u uvodnom videu...