Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
26 komentara

Naljutili su ga: Muškarac platio pizze s više od 1.200 kovanica

VELIKA BRITANIJA: Billy Martin (23) naručio je jelo iz poznatog lanca pizzerija Domino's. Došlo je do nesporazuma s dostavljačem i Martin je ostao dužan platiti. Osobno je otišao u pizzeriju...

Velika Britanija: Platio pizzu sitnišem
Foto: YouTube 2
26 komentara

Domino's je američki lanac pizzerija rasprostranjen po cijelom svijetu, pa tako i u Velikoj Britaniji. Točnije, na Otoku ima 774 restorana tog poznatog brenda, a jedan od njih nalazi se u Tamworthu, 23 kilometara sjeveroistočno od Birminghama.

Jedna nezadovoljna mušterija odlučila se na originalan način osvetiti zaposlenicima Domina. Billy Martin (23) naručio je dvije pizze, krumpiriće i piće koje mu je pizzerija dostavila, no došlo je do nesporazuma s dostavljačem.

Naime, dostavljač je otišao prije nego što je Martin platio jer je mislio da je plaćeno putem interneta. No, idući dan je Martin primio poziv iz pizzerije u kojem mu je objašnjeno da mora podmiriti svoj dug od 25 funti, što je on i učinio. I to na kakav način.

Došao je u pizzeriju s točno 1,287 kovanica po dva penija, koje vrijede 25 funti. Na taj se potez odlučio jer mu je 'pizzerija uništila vikend svojim neprofesionalnim ponašanjem'.

- Cijela situacija je bila neprimjerena i morao sam cijeli dan provesti na mobitelu, a baš je bio sprovod bake moje djevojke. Naručio sam dvije pizze, krumpiriće i piće. Dostavljač je stigao, predao mi narudžbu i samo otišao.

Martina je čak nazvala i policija te mu rekla da odmah mora platiti račun. Nakon što im se brutalno osvetio, rekao je da više nikad neće jesti iz Domina jer su ga prikazali kao kriminalca.

Iz pizzerije su se oglasili rekavši da je dostavljač napravio pogrešku ne uzevši novac na licu mjesta.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message