Obavijesti

Viral

Komentari 29

Nagradna igra još traje! Danas poklanjamo crno-zlatne satove!

Nagradna igra još traje! Danas poklanjamo crno-zlatne satove!
7

Narančasti, žuti, zeleni, bijeli i crni satovi trenutno najmodernijeg dizajna čekaju čak desetoro naših dobitnika! Uključite se i njima osvježite svoje modne kombinacije!

VIDEO

Mnogi svoje modne stylinge prilagođavaju godišnjim dobima pa tako dolaskom hladnijeg vremena i približavanjem jeseni čak i modnim kombinacijama počinju vladati tamnije i hladnije boje. Uključite se stoga u našu novu nagradnu igru, osvajajte šarene satove i vratite ljeto u svoje odijevanje!

Uključite se u nagradnu igru

Od ljeta se pozdravljamo nagradnom igrom u kojoj 24sata.hr i Vauroom nagrađuju čak deset sretnih čitatelja zabavnim, šarenim i upečatljivim modnim dodacima - satovima Tutti Milano!  Na vama je samo da na našoj stranici pronađete sliku navedenih satova, kliknete na nju te se upisivanjem osobnih podataka u nagradni obrazac i odabirom željene nagrade prijavite za sudjelovanje. 

Slika satova će se NASUMIČNO pojavljivati na rubrikama i podrubrikama portala 24sata.hr, a primjer navedene slike možete vidjeti u galeriji iznad ovog članka.

Igra se održava u pet ciklusa - svakog dana poklanjamo drugu boju satova, a sudjelovati možete tri puta u danu do 22. rujna u 11 sati. U ponedjeljak poklanjamo žute, u utorak zelene, u srijedu narančaste, u četvrtak bijelo-zlatne, a u petak crno-zlatne satove. Izaberite svoju omiljenu boju ili igrajte svaki dan za sve boje i povećajte svoju šansu za dobitak! Sretno!

O nagradama

Tutti Milano satovi odličan su dodatak vašem stylingu, a trendy boje podizat će vam raspoloženje cijele godine. Izuzetno lagana silicon narukvica hrabro će se nositi sa svim vremenskim uvjetima kojima je izložena, a odlikuje ih i polycarbonatno kućište promjera 48 mm te quartzni mehanizam.

Tutti Milano satove možete naći ekskluzivno u multibrandshop-u Vauroom u Zagrebu. 

Multibrand shop Vauroom nalazi se na adresi Nikole Tesle 11 u Zagrebu i kao što samo ime govori, Vau(room) je mjesto koje ostavlja bez riječi. Maštovit interijer i izvrsna lokacija čine Vauroom pravom oazom za sve koji satove smatraju izrazom svoje osobnosti, a ne samo modnim detaljem. 

Vauroom je mjesto kojeg će posjetiti svi ljubitelji satova željni lijepog dizajna i inovativnih rješenja. Tu ćete pronaći urbano-klasične kombinacije poznatih svjetskih brendova kao što su satovi Tendence, Glam Rock i Tutti Milano te pisaći pribor  Jorg Hysek. Nedavno su dio asortimana postali i Welder satovi inovativnog 'ispred svog vremena' i cjenovno prihvatljivog vrhunskog talijanskog dizajna.

Više informacija o bogatoj ponudi Vaurooma saznajte na broju 01/4811-225 ili pošaljite mail na info@vauroom.com.

Objava dobitnika

Nakon svakog ciklusa ćemo slučajnim odabirom putem računala izvući dva dobitnika, a njihova imena objavljivat ćemo svakog dana iz 12 sati u podrubrici Nagradne igre. Sretni dobitnici će o dobitku biti obaviješten telefonskim putem, a u slučaju da imaju prebivalište izvan Zagrebačke županije nagrada će im biti dostavljena na kućnu adresu.

Detaljna pravila nagradne igre pročitajte ovdje.

VAŽNO! Svi sudionici za koje se utvrdi da su za sudjelovanje u nagradnoj igri koristili zlonamjerne programe bit će isključeni iz izvlačenja.

Ako ne vidite sliku za prijavu provjerite je li vam uključen ad/popup blocker te ga isključite.
Ako ne možete kliknuti na sliku, možda imate nepodržanu verziju Flash Playera (potreban je Flash Player verzije 8 ili noviji). Obnovite svoj Flash player ili pristupite igri preko Google Chromea, a ako ga nemate, skinite ga OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

VIDEO Zagrepčanina razbjesnila žena na benzinskoj pumpi: 'S gospođom nema rasprave'
OVO MNOGI RADE...

VIDEO Zagrepčanina razbjesnila žena na benzinskoj pumpi: 'S gospođom nema rasprave'

Stala gospođa na prvu pumpu, i nitko sad ne može od nje proći, požalio se Zagrepčanin na TikToku...

Žene pitali 'bi li radije zaglavile u šumi s medvjedom ili nekim muškarcem?' Odgovor šokira
VIRALNO PITANJE

Žene pitali 'bi li radije zaglavile u šumi s medvjedom ili nekim muškarcem?' Odgovor šokira

Žene su objasnile na društvenim mrežama zašto misle da je medvjed bolja opcija
U autu šibenskih tablica izložio Dinamovu zastavu, dobio lijepu poruku: 'Ne boj se, prijatelju...'
PORUKA SA SREDNJAKA

U autu šibenskih tablica izložio Dinamovu zastavu, dobio lijepu poruku: 'Ne boj se, prijatelju...'

Kad stražnjeg prozora vidi se izložena Dinamova zastava, nepoznati čovjek odlučio mu je napisati kako nije trebao to raditi jer mu nitko neće uništiti automobil zbog tablica