Obavijesti

Viral

Komentari 6

Nagradna igra: Pretplati se i možeš osvojiti iPhone 13 pro max

Nagradna igra: Pretplati se i možeš osvojiti iPhone 13 pro max

Nova nagradna igra nagrađuje svoje aktivne pretplatnike na digitalno izdanje 24sata PLUS

VIDEO

Članak 1. 

Priređivač nagradne igre pod nazivom „ Pretplati se i možeš osvojiti iPhone 13 pro max” je 24sata d.o.o., Zagreb, Oreškovićeva 6H/1, OIB:78093047651. Nagradna igra priređuje se u cilju promidžbe "24sata", te unaprjeđenja prodaje pristupa 24sata PLUS+ sadržaju.  

Članak 2. 

Nagradna igra održava se od 3.11.2021. do 21.11.2021. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Članak 3. 

Početak nagradne igre „ Pretplati se i možeš osvojiti iPhone 13 pro max”  je srijeda 3.11.2021. U nagradnoj igri sudjeluju sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koji na dan 21.11.2021. godine imaju aktivnu pretplatu na digitalno izdanje 24sata PLUS (https://www.24sata.hr/plus). Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih izdaju suglasnost i nakon što uz navođenje klase, urudžbenog broja i datuma suglasnosti budu objavljena na www.24sata.hr. 

Članak 4. 

Ukupni fond nagrade u nagradnoj igri iznosi 31.797,00 kn uključujući PDV, a čini ga: 

  • 3x iPhone 13 Pro Max 128GB crni 5G jedinične cijene 8.479,20 kn (bez PDV-a)  
     

Nagradu nije moguće zamijeniti za novac Vrijednost nagrade izražena je s PDV-om. 

Priređivač se obvezuje 5% utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog Crvenog križa. 

Članak 5. 

Dobitnik/dobitnica će se javno izvlačiti nasumičnim odabirom putem web stranice https://www.random.org/ u prostorijama redakcije "24sata", Oreškovićeva 6H/1, Zagreb u ponedjeljak, 22.11.2021. u 14:00 sati. 

Članak 6. 

Tročlana komisija nadzire izvlačenje nagrade naznačene u članku 4. ovih Pravila te o tijeku javnog izvlačenja vodi Zapisnik. 

Članak 7. 

Dobitnik koji osvoji nagradu u nagradnoj igri „ Pretplati se i možeš osvojiti iPhone 13 pro max”  bit će objavljen na www.24sata.hr u roku od osam dana, računajući od dana javnog izvlačenja nagrade u nagradnoj igri. 

Članak 8. 

Priređivač nagradne igre osigurava nagradu objavljenu u nagradnom fondu i jamči dobitniku isporuku iste. 

Članak 9. 

Dobitnik u nagradnoj igri, koji je ispunio uvjete utvrđene ovim pravilima, treba preuzeti nagradu u roku 30 (trideset) dana od dana primitka pisane obavijesti o dobitku nagrade. Dobitniku će nagradu dostaviti priređivač na adresu dobitnika. U slučaju da se dobitnik ne javi u navedenom roku, priređivač će postupiti sukladno odredbama članka 15. Pravilnika o priređivanju nagradnih igara. 

Po primitku nagrade, dobitnik će primiti dva primjerka Sporazuma o preuzimanju nagrade te je jedan dužan vratiti na adresu priređivača (24sata d.o.o., Oreškovićeva 3D, 10 010 Zagreb) s naznakom „Sporazum - Nagradna igra: „ Pretplati se i možeš osvojiti iPhone 13 pro max” 

a drugi primjerak potvrde sačuvati. Osvojena nagrada se ne može zamijeniti za novac i neku drugu nagradu, niti se može prenijeti na treće osobe. Ukoliko je dobitnik nagrade iz ove nagradne igre maloljetan na dan izvlačenja dobitnika, nagrada glasi na ime roditelja ili zakonskog skrbnika te ju on i preuzima u ime dobitnika. 

Članak 10. 

U trenutku preuzimanja nagrade, odnosno potpisom sporazuma (ugovora) o preuzimanju nagrade, prestaju sve daljnje obveze priređivača nagradne igre prema dobitniku. 

Članak 11. 

U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijeliti će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika, nepodijeljene ili nepodignute nagrade bit će prodane na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom uplaćena u korist državnog proračuna. 

Članak 12. 

Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obavješteni na web stranici 24sata.hr 

Članak 13 

Pravo prijave u ovom nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe starije od 18 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća). Sudjelovanjem u nagradnoj igri prihvaćaju se Pravila nagradne igre. 

Članak 14. 

Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila. 

Članak 15. 

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi materijali, njihova imena i prezimena, ostali podaci te fotografije mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu na svim platformama Organizatora.  

Članak 16. 

U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski sud u Zagrebu. 

 

KLASA: UP/I-460-02/21-01/463
 URBROJ: 513-07-21-01-21-2
Zagreb, 25.listopad 2021. 

 

Pravila o korištenju osobnih podataka:

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri „ Pretplati se i možeš osvojiti iPhone 13 pro max”   koja se održava od 03.10.2021. do 21.11.2021. i davanjem izričite privole kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke (ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu proglašenja dobitnika nagradne igre. Pohrana i obrada osobnih podataka vršiti će se tijekom perioda 3.10.2021. do 30.11.2021., a od dana zaprimanja Vaših podataka. Također, dajem izričitu privolu i pristajem na objavu podataka dobivenih putem natječaja, na internet stranicama društva 24sata d.o.o.. U slučaju promjene bilo kojeg Vašeg osobnog podatka molimo Vas da o promjenama obavijestite odjel marketinga slanjem e-mail obavijesti na marketing@24sata kako bismo ispravili ili ažurirali Vaše osobne podatke. Ovim putem Vas obavještavamo kako imate pravo povući danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da se obavijesti   trgovačko društvo 24sata d.o.o. u pisanom obliku na adresu  Oreškovićeva 6H/1,10010 Zagreb s napomenom „odjel marketinga GDPR“, elektroničkom obliku na marketing@24sata.hr. Nadalje, po primitku izjave o povlačenju privole, pisanim putem ćemo potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju se više neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Napominjemo kako sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje će ostati pravno valjani. Osim prava na povlačenje privole, u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka, imate pravo na pristup i potvrdu od 24sata d.o.o. u vezi s osobnim podacima, pravo na ispravak, pravo brisanja ("pravo na zaborav"), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka te pravo na prigovor. Također, imate pravo podnijeti pritužbu Agenciji za zaštitu osobnih podataka, Martićeva ulica 14, Zagreb, ili putem elektroničke pošte na adresu: azop@azop.hr. Više informacija potražite u Politici zaštite privatnosti dostupnoj na https://azop.hr/politika-privatnosti/. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj
POGLEDAJTE KOMPILACIJU

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj

HRVATSKA: Ovo nema nigdje na svijetu, pomislili smo često kad bismo ugledali neku novu građevinsku soluciju koje su se Hrvati dosjetili. Nešto je tu privatne gradnje, za većinu su odgovorne vlasti, a zajednička osobina im je bizarnost. Nešto od ovoga je u međuvremenu popravljeno ili je nestalo, ali fotografije nam ostaju. Ovo su najčudnija i najbizarnija građevinska rješenja u Hrvatskoj.

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'
POGLEDAJTE VIDEO

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'

Radujem se našim raspravama i dijalogu, rekao je Andrej Plenković koji se uključio na TikTok. Njegov prvi video u sat vremena pregledan je oko 6000 puta
Dalmatinski Spiderman u akciji: Ova snimka postala je hit, neki sigurni da znaju što djedica radi
POGLEDAJTE VIDEO

Dalmatinski Spiderman u akciji: Ova snimka postala je hit, neki sigurni da znaju što djedica radi

Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini...