Viral

Komentari 24

Najljepša pilotkinja na svijetu: 'Sve što me brine ostaje na tlu'

Najljepša pilotkinja na svijetu: 'Sve što me brine ostaje na tlu'

Mlada pilotkinja Ana Paula Cespedes vjerojatno je najljepši pilot na svijetu. Ona je, naime, prošle godine proglašena za mis svoje zemlje, a zbog interesantnih fotografija na Instagramu je prati skoro 50.000 ljudi

Mlada Paragvajka Ana Paula Cespedes ima samo 21 godinu i vjerojatno je najljepša pilotkinja na svijetu. Ona je iz Asuncióna, glavnog grada Paragvaja i godinama se natjecala na različitim izborima za mis, a prošle godine nagrađena je laskavom titulom Miss Supranational.

Iako je ostvarila svoje snove kada je industrija ljepote u pitanju, jer je osim titule missice pozirala i kao model za online kampanju kupaćih kostima, Ana je imala još jedan san, da postane pilot. I ostvarila ga je. Postala je pilotkinja, poput svog oca, od kojeg je i naslijedila ljubav prema visinama.

- Letenje je najbolji način da osjetite mir i sanjate otvorenih očiju, da ostavite sve što vas brine na tlu i oslobodite svoj um – rekla je Ana.

U poslu najviše cijeni to što može obići svijest, ali i što se susreće s ljudima koji svaki let doživljavaju kao jedan sasvim poseban događaj.

 - Toliko lica, toliko snova ide sa mnom, i to je nešto što ispunjava moje srce radošću - veselo je rekla Ana.

Pilotkinja nije štedjela na savjetima za one koji su zainteresirani za karijeru u zrakoplovstvu.

- Svakodnevno putujem s različitim ljudima, što je stvarno lijepo. Sve je moguće i ne postoji ništa što ne možete postići, vi ste jedan u milijun i to vas čini nevjerojatnim ljudskim bićem, uvijek vjerujte u sebe - poručila je vedra Ana.

Dodala je da pratiteljima na Instagramu dočarati najbolje od svakog leta, svoje svakodnevne avanture, te im pokazati da živi život koji beskrajno cijeni. Ljudi joj uvijek govore da im se stvarno sviđaju moje slike jer su vrlo jedinstvene i ležerne.

- Kažu mi da sam stvarna i da im se to jako sviđa jer pokazujem istinu o jednostavnim i nevjerojatnim stvarima u životu- zaključila je Ana. 

Ana samostalno upravlja Cessnom 152, a kopilotkinja je u zrakoplovu marke King Air F90.