Obavijesti

Viral

Komentari 25

Najvjerniji pratitelji: Saznajte koja je vaša unutarnja životinja

Najvjerniji pratitelji: Saznajte koja je vaša unutarnja životinja
1

Meditacijom ćete doznati koja je vaša unutarnja životinja, a vezu s njom ojačat ćete slikama i odjećom s njezinom ilustracijom

VIDEO

Budući da nas vrlo često privlači ono što već pronalazimo u sebi, kako biste otkrili svoju unutarnju životinju, razmislite koja vas od njih posebno zanima te prema kojoj osjećate privrženost. Zapitajte se koju životinju najviše priželjkujete vidjeti kad god odete u park, zoološki vrt ili šumu. 

Osim toga, pokušajte se prisjetiti i koju od njih doista najčešće susrećete. Olakšat ćete si potragu za unutarnjom životinjom i ako mjesec dana vodite dnevnik o snovima u kojima su se pojavile životinje ili su na bilo koji način utjecale na vas u stvarnom životu. No među najučinkovitijim je načinima “prizivanja” totemske životinje meditacija. Za početak se zamislite da ste na omiljenome mjestu u prirodi, primjerice blizu potoka, na uzvisini, u dubokoj šumi, na plaži... 

To zapravo može biti bilo koje mjesto na kojem se osjećate smireno i sretno. Bilo bi još bolje kad biste i doista mogli biti na tome mjestu. Također, važno je da zauzmete udoban sjedeći ili ležeći položaj, a možete si i pustiti umirujuću glazbu. Nakon toga zatvorite oči, “ispraznite” misli i opustite se. Zatim zamolite svoju unutarnju životinju da vam se pojavi u podsvijesti. 

Taj proces može potrajati nekoliko minuta, ali i dulje, važno je da je ne požurujete i da budete sasvim smireni. Duboko dišite. Kad se pojavi, upitajte je dolazi li u miru i ljubavi. Ako je odgovor potvrdan, pronašli ste svoju unutarnju životinju. Slušajte što vam ona telepatski poručuje, pokušajte se što bolje usredotočiti na sve vezano uz nju. 

Tumblr

Nakon toga polako otvorite oči i zapišite sve što ste doživjeli. Da biste ojačali svoju vezu s njom i maksimalno iskoristili njezine moći, možete nositi nakit ili odjeću na kojoj je ona prikazana. Dobro je i dom ukrasiti posterima ili slikama te životinje. Posjećujte mjesta u svijetu na kojima živi, a i doznajte više o narodnim pričama u kojima je ona glavni junak.

Za ispit odjenite majicu s tom životinjom

Idete li na važan ispit, razgovor za posao ili znate da ćete se naći u bilo kojoj drugoj zahtjevnoj situaciji, bilo bi dobro nositi odjeću s prikazom vaše unutarnje životinje. Zamolite je za pomoć i kad osjećate da vam ponestaje samopouzdanja.

Duhovni vodiči češće su divlje životinje

Koliko god voljeli svoga kućnog ljubimca, to ne znači da je pas, mačka, zlatna ribica ili hrčak ujedno vaša unutarnja životinja. Veći su izgledi da je to neka divlja životinja ili čak neka koje se bojite, a ne ona s kojom imate vrlo prisan odnos.

Tumblr

Totemska životinja bira vas, a ne vi nju

Duhovna moć svih životinja je jednaka, bez obzira na to je li riječ o pčeli, žabi, medvjedu, kitu ili slonu. Iako one nisu jednake vrste, sve su jednako snažne. Važno je zapamtiti da vi ne birate unutarnju životinju nego ona bira vas.

One ‘pokrivaju’ sva važna životna polja

Čak i mitološke životinje poput jednoroga ili zmaja mogu biti duhovni vodiči, bez obzira na to što nemaju fizički oblik u materijalnom svijetu. I njih možete moliti za savjet ili vodstvo u svim životnim područjima - karijeri, zdravlju, ljubavi...

Grafiku u punoj veličini pogledajte ovdje

24sata

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.