Viral

Komentari 54

Noćno nebo je postalo plavo: 'Mislio sam da je kraj svijeta...'

Noćno nebo je postalo plavo: 'Mislio sam da je kraj svijeta...'

NEW YORK: Neki su čak posumnjali na izvanzemaljce i ruske hakere. Umirila ih je policija koja je na Twitteru napisala da "nema dokaza o izvanzemaljskoj aktivnosti"

Požar na transformatoru u četvrti Queens u New Yorku osvijetlio nebo iznad New Yorka u sablasnu plavičastu svjetlost u četvrtak navečer, te je prilično uznemirio stanovnike.

Zračna luka LaGuardia je utonula u mrak, a dijelovi kvarta nakratko su ostali bez električne energije.

Bright blue light is seen after a transformer explosion on Thursday at an electric power station in Queens

POGLEDAJTE VIDEO:

Požar na transformatoru se istražuje, a prema riječima policije nitko nije ozlijeđen. Policija također kaže da nije riječ o sabotaži. 

POGLEDAJTE VIDEO:

U međuvremenu su stanovnici Queensa izašli na ulice, dok su Newyorčani ostavili brojne komentare na društvenim mrežama ne bi li saznali uzrok misteriozne plavičaste svjetlosti.

Bright blue light is seen after a transformer explosion on Thursday at an electric power station in Queens Bright light is seen after a transformer explosion on Thursday at an electric power station in Queens

- Mislio sam da je kraj svijeta, kao da će se nešto dogoditi - napisao je jedan korisnik. Neki su čak posumnjali na izvanzemaljce i ruske hakere. Umirila ih je policija.

A view of a transformer explosion on Thursday at an electric power station in the New York City

- Nema dokaza o izvanzemaljskoj aktivnosti - objavila je njujorška policija na Twitteru.