Obavijesti

Viral

Komentari 38

Od 'ružnog pačeta' do modela: 'Dao sam otkaz i počeo živjeti'

Od 'ružnog pačeta' do modela: 'Dao sam otkaz i počeo živjeti'
1

Obzirom da sam radio dugo u financijskom sektoru, raditi s kreativnim ljudima i putovati po svijetu je stvarno osvježenje. Imao sam sreće što sam došao u ovu profesiju, kaže Gwylim

VIDEO

Gwilym Pugh je već s 21 godinom osnovao vlastitu tvrtku za životno osiguranje. Radio je od doma zbog čega se udebljao. 

No, danas 33-godišnjak iz Walesa promijenio je svoj životni stil iz temelja te postao model, zbog čega je počeo raditi i s Davidom Beckhamom. 

Iako mu je bio vrlo uspješan u svom poslu, Gwilym nije bio zadovoljan sa svojim izgledom. 

- U to vrijeme sam imao višak kila, radio sam 12 sati na dan, a zbog ozljeda koje sam imao zbog sporta nisam se mogao kretati. Posao je išao dobro, ali sam odlučio da trebam reda u životu i ponovno krenuti sa zdravim životom - rekao je za Mirror

- Osnovao sam bend sa svojim prijateljem, zvali smo se Magic Rooster Brothers. Bili smo folk country bend i u to vrijeme sam počeo puštati bradu, što mi je preporučio moj frizer. Rekao mi je ako sviram u country bendu da obavezno trebam imati bradu - objasnio je Gwilym. 

Odlučio je prestati naručivati hranu i pazio na prehranu, no najveća promjena je bila kada je prestao sa svojim poslom. 

- Najbolja stvar za moje zdravlje je bilo upravo to - prestati sjediti za računalom 10 sati dnevno - objašnjava te dodao kako je prošlo oko 5 godina dok nije došao do svoje najbolje figure, a da je dnevno imao zadatak napraviti 15.000 koraka. Upravo je sama aktivnost, odnosno barem hodanje, kao i zdrava prehrana, bilo dovoljno da postigne bolji životni standard. 

Tvrdi kako mu je u cilju najviše pomogao Instagram gdje su ga primijetili modni agenti koji su mu ponudili posao modela. 

Prve njegove fotografije su uključene u katalog 100 Beards

Od tada je postao model za AMCK Models, radio je na kampanji za Vans, Bud Light, Diesel te zajedno s Davidom Beckhamom za Haig Club whiskey projekt. 

Trenutno je i ambasador za Beckhamov brend za muško uljepšavanje, House 99. 

- Obzirom da sam radio dugo u financijskom sektoru, raditi s kreativnim ljudima i putovati po svijetu je stvarno osvježenje. Imao sam sreće što sam došao u ovu profesiju, no trudim se da me sve to ne zanese, a moja me djevojka puno podupire i ima razumijevanja - istaknuo je Gwilym. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'
BRITANKA IMA PROBLEM

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'

Ljudi misle da ne idem na spojeve jer sam arogantna, ali to nije razlog, jednostavno ne mogu pronaći nikoga jer ovako dobro izgledam. Boje mi se prići, kaže Britanka

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!

Najveći pseći događaj na svijetu u ovoj godini i službeno je otvoren na Zagrebačkom velesajmu. Među više od 25.000 pasa nalaze se i neke ekstremno rijetke pasmine koje su prvi put izašle iz granica svoje zemlje
VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'
KUDA IDU DIVLJE SVINJE?

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'

ZAGREB - Dvije divlje svinje u petak ujutro snimio je čitatelj 24sata u zagrebačkoj Dubravi. Trčale su uz prugu, prvo su pretrčale Osječku, pa Branimirovu te nastavile svoj put prema centru, rekao nam je čitatelj.