Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Ulaznice za Orašar rasprodane – mi znamo kako ih nabaviti!

Želite iskusiti najpoznatiji božićni balet, ali niste na vrijeme kupili ulaznice? Osvojite ih!

1 komentara

Djevojčica se sprijatelji s Orašarom, koji oživi na Badnjak i bori se protiv zlog Kralja Miševa – ovo je fantastična priča koju nam glazbom i plesom oslikava najpoznatiji božićni balet. Svake godine interes za balet Orašar raste i ulaznice se rasprodaju čim ih puste u prodaju. Tako je bilo i ove godine. Ako niste među onim sretnicima koji su uspjeli uhvatiti svoju ulaznicu za Orašara, ostaje li vam išta drugo doli čekati sljedeću godinu?

Šansa za Orašara nije propuštena!
U povodu našeg 60. rođendana vodimo najsretnije među vama upravo na ovaj balet! Ekskluzivno za čitatelje Večernjeg lista zakupili smo cijelu dvoranu za najljepšu baletnu bajku Orašar 5. siječnja 2020.! Od ponedjeljka 9. prosinca do četvrtka 12. prosinca osvojite 60 ulaznica dnevno! Svaki dan u Večernjem listu čeka vas kupon kojim možete osvojiti dvije ulaznice za balet Orašar u Hrvatskom narodnom kazalištu.

Povećajte šanse za dobitak!
Jedan kupon dovoljan je za sudjelovanje u nagradnoj igri. Skupite ih i više, od ponedjeljka do četvrtka, i pošaljite u odvojenim omotnicama te povećajte šansu za osvajanje dviju ulaznica za najtraženiji i najpoznatiji božićni balet! Prvi kupon pronađite u Večernjem listu u ponedjeljak 9. studenog.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message