Obavijesti

Viral

Komentari 11

Osvoji original dar: Majice s porukom za dragu osobu!

 Osvoji original dar: Majice s porukom za dragu osobu!
3

Bliži nam se najzaljubljeniji dan u godini - Valentinovo! Ako još ne znate što biste pokloniti dragoj osobi ili želite biti originalni, uključite se u nagradni natječaj na portalu Zdrava Krava

Bliži nam se najzaljubljeniji dan u godini, 14. veljače, koji ne mora nužno biti posvećen partneru ili partnerici, posveti ga sebi, prijateljici ili prirodi! Za tebe smo pripremili originalne darove, napiši nam svoju kratku ljubavnu poruku, a 20 najoriginalnijih ćemo aplicirati na majice s motivom Zdrave Krave i poslati na tvoju adresu!

Možeš se uključiti u igru sve do 10. veljače u 15 sati nakon čega biramo naj poruke i objavljujemo sretne dobitnike! Svoju kratku poruku ostavi u komentarima ispod članka na portalu Zdrava Krava i razveseli sebe ili dragu osobu originalnim darom! 

Uključite se u nagradni natječaj ovdje! Sretno svima!

Majice u skladu s odredbama norme Eko-Tex Standard 100

Mi sigurno nismo jedini u regiji, ali smo jedinstveni i neponovljivi, uvijek originalni i duhoviti. Jer ako želiš majicu koju baš nitko nema, koja bi bila po tvojem ukusu, onda je tu servis za samostalno dizajniranje majica – mojamajica.com.hr. Ne moraš biti krojač i švelja, dovoljno je samo nekoliko klikova mišem.

Prva smo hrvatska internet trgovina majicama sa šaljivim natpisima i ilustracijama. Na Kupimajicu.net možeš pronaći više od 400 motiva iz svijeta, iz snova i iz zbilje. Mi za tebe stvaramo, proizvodimo, prodajemo i dostavljamo. Kod nas je doista sve na jednom mjestu. Naravno, prigoda za pokloniti majicu dragoj osobi je tisuću. Radimo ih za sve prigode, za brakove i razvode, za sastave i rastave, za maturante i klubove, za fešte i derneke, za tvrtke i manifestacije. Do nas je lako doći. Ukucaš Kupimajicu.net ili nas pronađeš na mreži svih mreža -Facebooku. Tu smo, ne spavamo, mi svaki dan radimo!

Iza nas stoje godine rada i iskustva. Iza nas stoje mnogobrojni partneri, iza nas stoje i posebna priznanja. Sva odjeća i dodaci u skladu su s odredbama norme Eko-Tex Standard 100. “Eko-Tex Standard 100″ međunarodni je normativni dokument kojega izdaje Međunarodno udruženje za istraživanje i testiranje na području tekstilne ekologije (Oeko-tex / Öko-Tex). Eko-Tex sustav jamči da nijedan od testiranih i certificiranih tekstilnih proizvoda ne sadrži štetne tvari koje bi mogle škoditi ljudskom zdravlju. Eko-Tex Standard 100 zabranjuje ili regulira uporabu štetnih tvari.

Uključite se u nagradni natječaj ovdje! Sretno svima!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 11
VIDEO

VIDEO Novi kružni tok zbunio je vozače u Koprivnici: Voze preko njega, idu u krivom smjeru...
FALE MU RUBNJACI I DIJELOVI

VIDEO Novi kružni tok zbunio je vozače u Koprivnici: Voze preko njega, idu u krivom smjeru...

KOPRIVNICA - Novi kružni tok na križanju Cvjetne ulice i Ulice Antuna Mihanovića u Koprivnici zbunio je vozače. Čitatelji su za portal ePodravinu ispričali kako vozači ne brinu za novi kružni tok, a kako problem stvaraju znakovi za regulaciju. – Crveni krug u sredini novog kružnog toga tek je ofarban, moraju se još postaviti rubnjaci i drugi dijelovi kružnog toga, tako da je on još uvijek u nastajanju - rekao je pročelnik Tomislav Golubić.

Tko nam je ukrao jedan praznik i što se sve može spajati? Dan državnosti i Tijelovo su isti dan
KALENDAR NERADA

Tko nam je ukrao jedan praznik i što se sve može spajati? Dan državnosti i Tijelovo su isti dan

Ova godina nije baš povoljna za spajanje, omoljenu disciplinu u Hrvata. U 2024. imamo čak tri 'izgubljena blagdana'. To su oni nesretni koji padaju na vikend, ne računajući Uskrs
RIJEŠITE KVIZ Praznici i blagdani u Hrvatskoj: Znate li što i kad se slavi? Bilo je tu dosta selidbe...
PROVJERITE ZNANJE

RIJEŠITE KVIZ Praznici i blagdani u Hrvatskoj: Znate li što i kad se slavi? Bilo je tu dosta selidbe...

Većini vjerojatno nije ni bitno koji je praznik. Bitno je samo spojiti i dobiti što više slobodnog vremena. Neki su se za sličan manevar, ovaj s povezivanjem srijede s vikendom odlučili i na dan izbora...