Osvoji pametni telefon, Nokiju Lumia 920! | 24sata
Obavijesti

Viral

Osvoji pametni telefon, Nokiju Lumia 920!

Osvoji pametni telefon, Nokiju Lumia 920!
2

Od 20. kolovoza u podne uključite se u u veliku nagradnu igru na portalu Vecernji.hr jer troje najsretnijih osvaja Nokiju Lumia 920! Nagradna igra traje do 29.8.

Od 20. kolovoza  u podne uključite se u u velikoj nagradnu igru ˝Osvoji Nokia Lumia 920 pametni telefon˝ na portalu Vecernji.hr u kojoj možete osvojiti Nokia Lumia 920 pametni telefon s bežičnim punjačem.

Nagradna igra odvija se u tri ciklusa svaki u trajanju od  tri dana. Prvi ciklus započinje, 20.8. u 12.00 sati i traje do petka 22.8. u 11.59 sati. Zadnji ciklus započinje 26.8. u podne i završava 29.8. u 11.59 sati. SUDJELUJ!

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi građani Republike Hrvatske koji putem linka za prijavu ispune obrazac s osobnim podacima. Jedan sudionik (e-mail adresa) može sudjelovati jednom u svakom ciklusu, a sve nevažeće ili duple prijave bit će uklonjene te neće ući u izbor prilikom izvlačanje sretnih dobitnika. Pravila nagradne igre pročitajte ovdje!

O nagradama:

Nokia Lumia 920 omogućava vam da snimate jasne, nezamagljene fotografije i videozapise u svim uvjetima osvjetljenosti s tehnologijom PureView, optičkom stabilizacijom slike i Carl Zeiss lećom te reproducirajte trenutke na PureMotion HD+ zaslonu od 4,5 inča. Uz pomoć Nokia Gradske leće upoznajte okolinu bolje od lokalnih stanovnika. Istaknite se živim bojma, kučištem od polikarbonata, fotoaparatom te bočnim tipkama ukrašenim keramičkim cirkonima.
Nokia FatBoy, novi jastuk za bežično punjene savršeno je mjesto  za odlaganje vaše Lumije. Položite telefon na Fatboy jastuk kako bi se počeo puniti bez potrebe ukopčavanja kabela u telefon.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Ispovijest očajne supruge: Muž i ja nismo vodili ljubav 2 godine! Ove četiri riječi su me dotukle...
'LAGAO MI JE'

Ispovijest očajne supruge: Muž i ja nismo vodili ljubav 2 godine! Ove četiri riječi su me dotukle...

Prije mi je lagao da je on taj koji ne želi seks, kako sam ja privlačna, kako nije u meni problem. Prestali smo se i maziti na kauču, žali se dama...

Htjeli su dobiti hit, a ispao je...: Ovo su najtreš navijačke pjesme koje smo pronašli.  Slušate li ih?
OD OVOG UŠI BOLE

Htjeli su dobiti hit, a ispao je...: Ovo su najtreš navijačke pjesme koje smo pronašli. Slušate li ih?

Navijačke pjesme sastavni su dio pripreme prije utakmice i slavlja nakon pobjede. No, neke pjesme teški su promašaj poput udarca Marka Livaje u osmini finala SP-a 2022. godine protiv Japana...
Vučić lijepi sličice i sanja koga će sve Srbija pobijediti na Euru: Mogli bismo pobijediti i Hrvate
POGLEDAJTE VIDEO

Vučić lijepi sličice i sanja koga će sve Srbija pobijediti na Euru: Mogli bismo pobijediti i Hrvate

Snimka na kojoj srpski predsjednik Aleksandar Vučič lijepi nogometne sličice izazvala je podsmjeh na društvenim mrežama