Obavijesti

Viral

Komentari 0

Osvojite karte za sedmodnevni Barrakud festival na Zrću!

Osvojite karte za sedmodnevni Barrakud festival na Zrću!
9

Uključite se u nagradni natječaj i osvojite ulaznice za Barrakud festival koji vam donosi dašak talijanske energije i neka od najboljih imena elektronske scene!

VIDEO

Festival koji se prošle godine sramežljivo došuljao na najživlju plažu jadranske obale, svoju drugu sezonu započinje kao jedan od najiščekivanijih ljetnih festivala u Hrvatskoj, te od 10. – 17. kolovoza pretvara plažu Zrće u epicentar house i techno scene. I sve to upakirano u jedinstveno iskustvo partijanja i putovanja.

Nagradni natječaj za korisnike portala 24sata.hr

Poklanjamo vam 2x1 festivalsku ulaznicu za Barrakud festival na Zrću! U natječaj se možete uključiti popunjavanjem nagradnog obrasca do 06. kolovoza u 10 sati nakon čega ćemo u podrubrici Nagradne igre objaviti imena dobitnika! S jednom mail adresom se možete prijaviti samo jednom, a nagrađujemo svakog stotog prijavljenog sudionika! Dobitnike ćemo o načinu preuzimanja ulaznica kontaktirati mailom. Cijena jedne ulaznice je 760 kn, stoga ne propustite ovu jedinstvenu priliku.

O Barrakud festivalu

Drugu godinu za redom Barrakud Festival, kroz 7 dana i 8 noći, na plažu Zrće na otoku Pagu dovodi neka od najboljih imena elektronskog svijeta. Među njima je zasigurno jedan od najiščekivanijih - velikan njemačke glazbene scene, Paul Kalkbrenner, koji ni nakon 17 godina stvaranja ne prestaje oduševljavati publiku diljem svijeta. Nakon ogromnog uspjeha koji je polučio filmom Berlin Calling, u kojem je ostvario glavnu ulogu i napravio soundtrack, glavna je zvijezda na najpoznatijim svjetskim festivalima. Pridružit će mu se i techno stručnjak i bivša polovica Grammyjem nagrađivanog dvojca Deep Dish – Dubfire. Usijanoj atmosferi itekako će pridonijeti i deep house dama Nina Kraviz, a tu su i Ben Klock, Marcel Dettmann, The Martinez Brothers, Danny Daze, Ellen Allien, Carl Craig, Martin Buttrich i Kenny Larkin, imena koja nedvojbeno privlače istinske zaljubljenike u ovu vrstu glazbe.

Kulisa ovog jedinstvenog festivalskog iskustva su nezaobilazni klubovi Papaya, Aquarius i Kalypso, a danonoćnu zabavu osigurat će After beach partiji  te večernji partyji,  praćeni  after partyjima i neizostavnim boat partyjima – formula koja garantira uspješno proveden godišnji odmor na Zrću.

U moru festivala na našem području organiziranih od strane britanskih promotora, Barrakud donosi dašak talijanske energije, vođene idejom o potpuno drugačijem ljetnom festivalu koji posjetiteljima uz glazbu nudi i sedmodnevni turistički aranžman. Broj party-trip aranžmana je ograničen, stoga se karta treba ugrabiti na vrijeme. Cijene aranžmana za exYu regiju su i u ovom slučaju povoljnije nego za ostale zemlje, te iznose 760,00 kn, a možete ih kupiti preko Eventima!

Uključite se u nagradni natječaj!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Jedini Japanac na Titanicu: Zbog onoga što je napravio bio je na listi srama sve do kraja života
PRIČA O MASABUMIJU HOSONI

Jedini Japanac na Titanicu: Zbog onoga što je napravio bio je na listi srama sve do kraja života

Masabumi Hosono probio se do čamaca za spašavanje. Čuo je da mornar viče: 'Mjesta za još dvoje'. Na brodu je bilo još žena i djece. U Japanu je završio u udžbenicima kao primjer sramotnog ponašanja

Viralni video naljutio mnoge. Na VIP tulum poseban ulaz za one s više od milijun pratitelja
INFLUENSERICA ŠOKIRANA

Viralni video naljutio mnoge. Na VIP tulum poseban ulaz za one s više od milijun pratitelja

Revolve je tražio od kreatora sadržaja s više od milijun pratitelja na TikToku da uđu na jedan ulaz, a postojao je drugi ulaz za one s manje od milijun pratitelja
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti