Obavijesti

Viral

Komentari 5

Dijelimo 7 pari tenisica! Sudjelujte u natječaju!

Dijelimo 7 pari tenisica! Sudjelujte u natječaju!
1

Tenisice su se na velika vrata vratile na modnu scenu, a njihova je čar u tome što se vrlo jednostavno kombiniraju uz brojne stylinge. Sudjelujte u natječaju i osvojite par!

VIDEO

Tenisice su opet u modi, a osim što su udobne mogu se kombinirati uz brojne stylinge. Portal Budi.IN vam donosi čak sedam pari trendi modela koje možete osvojiti sudjelovanjem u natječaju! Pokažite nam vaše najdraže tenisice, a portal Budi.IN vas nagrađuje novima! 

Što možete osvojiti?

U natječaju možete osvojiti 1x Nike Air Max, 1xadidasZX Flux, 2x1 Supra SKYTOP, 2xConverse Chuck Taylor i 1xBorovo Startar model tenisica. Sa svakim od modela privlačit ćete poglede i dobiti mogućnost bezbroj novih kombinacija i isprobavanja stilova! 

Kako do nagrade?

U periodu od 27. lipnja do 06. srpnja u 12h ispunite obrazac na koji se nalazi na dnu članka na portalu Budi.IN i unesite ispravne podatke. U obrazac također treba priložiti i fotografiju. Fotografija treba predstavljati vas s vašim najdražim parom tenisica. U natječaju mogu sudjelovati samo registrirani korisnici, a ako se niste registrirali možete to učiniti ovdje

Od svih pristigli prijava, redakcija portala Budi.IN bira finaliste čije fotografije zatim idu na glasovanje koje traje od 07. srpnja do 11. srpnja do ponoći. 

Pravila nagradnog natječaja 'Osvojite nove tenisice' pogledajte ovdje

Dom svih brandova je Shooster, the sneakermeister! U kultnom Shooster lancu obitavaju novi modeli cool brandova: Nike, Jordan, Converse, Adidas, Supra, Timberland, Vans, DC, Reebok, Ascis, Skecers, Polo Sport... U Shoosteru žive brandovi kojih nema nigdje drugdje, jer Shooster, the sneakermeister je više od kupnje - Shooster je top usluga za tebe i iskustvo kojem ćeš se poželjeti vratiti! 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

VIDEO Sjećate se policajke Vere koja je šefu plesala u krilu? Nije zbog toga dobila otkaz...
SKANDAL U POLICIJI

VIDEO Sjećate se policajke Vere koja je šefu plesala u krilu? Nije zbog toga dobila otkaz...

Prije tri godine bila je na naslovnicama nakon što su procurile snimke s razuzdane zabave. Nisu je sankcionirali, a poručnika kojem je plesala u krilu su premjestili. No vrckava Vera napravila je novi incident

Amerikanku su šokirale cijene u trgovini u Dalmaciji. Objavila je video:  'Puno skuplje nego lani'
POČELO JE...

Amerikanku su šokirale cijene u trgovini u Dalmaciji. Objavila je video: 'Puno skuplje nego lani'

U Hrvatsku se preselila prošle godine i u starim objavama i intervjuima objasnila je kako je to 'ljekovito' za njezino zdravlje...
FOTO Nije ti to kolut za plažu!  Ovako je Splićanin vozio gume
PROMETNE CIRKUSARIJE

FOTO Nije ti to kolut za plažu! Ovako je Splićanin vozio gume

Snađi se druže metoda uvijek pali. A to vrijedi i za Splićanina koji je morao prevesti dvije gume, a vozio se na mopedu