Obavijesti

Viral

Komentari 1

Osvojite savršen poklon za Valentinovo - let iznad Zagreba

Osvojite savršen poklon za Valentinovo - let iznad Zagreba
1

U nagradnoj igri portala Budi IN koja počinje 8. veljače u 11:00 sati i traje do 10. veljače u 15:00 sati možete osvojiti panoramski let iznad Zagreba i Medvednice

VIDEO

Najromantičniji dan u godini treba provesti upravo kako mu pristoji - romantično! Zasigurno svake godine iznova smišljate kako iznenaditi svojeg dragog ili dragu pokušavajući im na originalan način pokazati koliko ih volite. Ako ste do sada već isprobali sve poklone kojih ste se mogli sjetiti: ruža, bombonijera, donje rublje ili parfem, vrijeme je da pokažete i svoju drugu stranu i iznenadite svoju voljenu/voljenog nečim novim i neuobičajenim!

Točnim odgovorom na nagradno pitanje koje se nalazi na portalu budi.in možete osvojiti panoramski let iznad Zagreba i Medvednice. 

Nagradno pitanje pronađite ovdje, a pravila nagradne igre pročitajte ovdje

Točan odgovor nam pošaljite na nagrada@budi.in s naznakom „Jung Sky“, zajedno sa svojim imenom i prezimenom, punom adresom i kontakt brojem telefona ili mobitela. Nagradna igra traje do petka, 10. veljače u 15:00 sati.

O nagradi

Portal Budi.IN i Jung Sky žele da vam ovo Valentinovo zaista bude drugačije - provedite ga s voljenom osobom iznad oblaka s pogledom na vama najdraži grad!

Budi IN vam predlaže romantičan panoramski let uz Jung Sky iznad Zagreba i okolice koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Dopustite da vas oduševe obronci Medvednice iz ptičje perspektive, pogled na staro zagrebačke krovove ili pak pogled na Savu, Jarun ili Bundek iz zraka. Oni koji su već letjeli zasigurno jedva čekaju ponoviti to očaravajuće iskustvo, a one koji tek čekaju ovu avanturu razveseliti će vijest da Budi In i Jung Sky nagrađuju jednog čitatelja Budi IN-a letom iznad Zagreba i Medvednice u trajanju dvadesetak minuta.

Sa 600 m visine, leteći u udobnom turističkom avionu Cessna 172P Skyhawk u kojem može putovati maksimalno tri putnika što ga čini idealnim za romantična putovanja, pruža se fantastičan pogled na sve dijelove grada. Uz usluge panoramskih letova iznad Zagreba i okolice, kompanija Jung Sky nudi letove i iznad zagorskih dvoraca, Plitvičkih jezera ili neke druge lokacije po vašem izboru. Let iznad Hrvatskog zagorja u trajanju više od sat vremena pruža pogled na zagorske brege i poglede koji nisu oku dostupni klasičnim prijevoznim sredstvima. Uz zagorske klijeti i vinograde, ova panorama omogućuje atraktivan pogled na stoljetne dvorce zelenog Zagorja. Jung Sky nudi i mogućnost pogleda na Plitvička jezera iz ptičje perspektive. Tijekom leta koji traje preko sat i pol putnici imaju priliku uživati u panorami Karlovca, Rastoka, Kleka, jezera Sabljak, Ozlja i mnogih drugih hrvatskih prirodnih ljepota. Kao posebnu pogodnost Jung Sky za sve letove nudi besplatan prijevoz luksuznim i klimatiziranim automobilom od prethodno dogovorenih lokacija u Novom Zagrebu do aerodroma i natrag.  

Jung Sky uz panoramske letove nudi i usluge privatnih i poslovnih letova na željene lokacije svakog korisnika te se u potpunosti prilagođava njegovim željama. Poput zračnog taksija, Jung Sky korisniku pruža mogućnost da  sam odabere kada i kamo želi letjeti. Uz Jung Sky, korisnik izbjegava sve „boljke“ klasičnog letenja; dolazak na aerodrom dva sata ranije, čekanje u redovima za check in, gužvanje s nepoznatim ljudima u avionu, nedostatak prostora za sjedenje, čest gubitak prtljage ili presjedanja kako bi se stiglo do željene lokacije. Korisnici Jung Sky-ja na aerodrom dolaze svega desetak minuta prije samog leta, a sva prtljaga i osobne stvari su cijelo vrijeme uz njih čime se cjelokupno putovanje dodatno pojednostavljuje.

Ako još niste čuli za Jung Sky, preporučujemo da posjetite njihov Facebook ili web stranicu www.jungsky.hr gdje možete saznati sve o njihovoj ponudu, kupiti poklon bon za svoje najdraže ili ugovoriti let na ponuđene ili vama željene lokacije.

Neka ovo Valentinovo zaista bude drugačije - provedite ga s voljenom osobom iznad oblaka!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Objavila je kako turisti ostavljaju apartmane i šokirala: 'To nisu gosti pa to su svinje!'
MASNO, ZAGORJELO, POBACANO

VIDEO Objavila je kako turisti ostavljaju apartmane i šokirala: 'To nisu gosti pa to su svinje!'

Tko to u hotelu čisti iza sebe? Ljudi dođu na odmor, neopterećeni čišćenjem, svako se toga zasiti u kući, i opuste se, plaćaju i taj mali luksuz nečišćenja, napisao joj je jedan korisnik društvene mreže

Nakon plamenca i orla štekavca u Istru stigla i afrička kukavica: 'Ona je kao rijetki Pokemon'
POGLEDAJTE VIDEO

Nakon plamenca i orla štekavca u Istru stigla i afrička kukavica: 'Ona je kao rijetki Pokemon'

Istarski zaljubljenik u ptice, Vanja Puškarić, afričku kukavicu tražio je po Maroku, Španjolskoj i Izraelu, ali je na kraju je ona našla njega. Prvi ju je taj dan na rijeci Mirni uočio austrijski 'birdwatcher' Michael Hafner
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti