Obavijesti

Viral

Komentari 6

Osvojite ulaznice za utakmicu Lige prvaka: Zagreb CO - Kiel

Uključite se u nagradnu igru i osvojite ulaznice za prvu četvrtfinalnu utakmicu Lige prvaka, u kojoj se za rukometni Final Four bore naš Zagreb CO i njemački Kiel

VIDEO

Hrvatski rukometni prvak Zagreb CO u četvrtfinalnom dvoboju susrest će se s njemačkim Kielom. Prva utakmica igra se u zagrebačkoj Areni u subotu, 21. travnja s početkom u 19.15 sati i u njoj će se naši rukometaši boriti za pobjedu protiv velikog protivnika. Uzvrat se igra u Njemačkoj tjedan dana kasnije, a u Zagrebu će hrvatski prvak tražiti pobjedu sa što većom razlikom kako bi imao šanse u uzvratu.

- Treba nam jako puno sreće i iskustva da bi prošli Kiel. Oni su za sve ostale najteži mogući protivnik. Prije ždrijeba rekao sam da želim sve samo ne Kiel. I, eto, dobili smo baš njih. Imamo šanse, ne velike, ali ipak ih imamo - rekao je Zagrebov Ante Ančić nakon ždrijeba.

Rukometaši Zagreba ove su sezone u Ligi prvaka po prvi put pobijedili i veliku Barcelonu, pa se nadamo da bi i moćni Kiel mogao pasti. U svakom slučaju, vaša podrška je od neprocjenjive važnosti, stoga se uključite u našu nagradnu igru, bodrite naše dečke i olakšajte im put do Final Foura!

Nagradna igra za čitatelje 24sata.hr

Za sudjelovanje u nagradnoj igri, potrebno je samo popuniti OBRAZAC za prijavu do 20. travnja u 11 sati, nakon čega ćemo slučajnim odabirom putem računala izvući 10 sretnih dobitnika koji osvajaju po dvije ulaznice za četvrtfinalnu utakmicu Lige prvaka. Imena dobitnika potražite iza podneva ovdje.

Sve dobitnike ćemo o načinu preuzimanja nagrade obavijestiti telefonskim putem.
Detaljna pravila nagradne igre potražite ovdje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Dupini se zabavljali kod Novog Vinodolskog: 'Bili su zaigrani...'
VIDEO: DOBRO SE ZABAVILI

Dupini se zabavljali kod Novog Vinodolskog: 'Bili su zaigrani...'

Troje dupina uživalo je u lijepom i sunčanom vremenu te se kod Novog Vinodolskog u nedjelju oko 15 sati približili obali te su se zabavljali. "Izgledali su zaigrano,stalno su se pojavljivali na površini A ljudi su bili fascinirani prizorom", ispričala nam je čitateljica, koja nam je poslala video veselih dupina.

'Muž poznanice 'lajkao' me na aplikaciji za upoznavanje. Što da radim, hoću li je upozoriti?'
ŠTO BISTE VI NAPRAVILI?

'Muž poznanice 'lajkao' me na aplikaciji za upoznavanje. Što da radim, hoću li je upozoriti?'

Mnogi su joj u komentarima savjetovali da upozori poznanicu, dok su joj drugi predlagali da joj pošalje screenshot njegovog profila pa da ona dalje sama odluči hoće li suočiti supruga sa situacijom
Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić