Viral

Komentari 3

Otvoren Tinder za katolike, a registracija moguća samo uz preporuku svog svećenika

Otvoren Tinder za katolike, a registracija moguća samo uz preporuku svog svećenika

Od korisnika se očekuju i redovni odlasci na ispovijed, da žive u predbračnom celibatu, da se žele zaručiti te da imaju najmanje 26 godina. Aplikaciju je osmislio svećenik Laurent Spriet

Tinder je 2015. postao peta najbrže rastuća mobilna aplikacija. Broji 6,2 milijuna pretplatnika te 75 milijuna aktivnih korisnika. A ako niste zadovoljni Tinderom, možda vam se svidi Navis Fidelis. Radi se o aplikaciji za spajanje praktičnih katolika.

Navis Fidelis osmislio je svećenik Laurent Spriet iz Lyona, a na aplikaciju se zasad može registrirati isključivo na preporuku svećenika, odnosno uz njegovu potvrdu da redovito idete u crkvu i da ste dobar katolik s ozbiljnim bračnim težnjama.

Od korisnika se očekuju i redovni odlasci na ispovijed, da žive u predbračnom celibatu, da se žele zaručiti te da imaju najmanje 26 godina.

- U Francuskoj čak 37 posto odraslih žive sami. U suvremenom društvu sve je manje prigoda za susrete i druženja pa samcima postaje sve teže. Zato smo i mi odlučili ponuditi priliku za upoznavanje - kazao je spomenuti svećenik, prenosi RP Online.

Godišnja članarina iznosi 42 eura (320 kuna), od čega pet eura odlazi u humanitarne svrhe. Aplikacija ljude potiče da organiziraju druženja uz dobru hranu, šetnje ili neke sportove.