Obavijesti

Viral

Ovog tjedna vam poklanjamo kaftan Zorana Aragovića!

Ovog tjedna vam poklanjamo kaftan Zorana Aragovića!
2

Svakog tjedna sve do rujna vas Budi.IN nagrađuje dizajnerskim komadima najboljih hrvatskih modnih kreativaca! Za početak vam poklanjamo kaftan Zorana Aragovića!

VIDEO

Portal Budi.IN i hrvatski dizajneri omogućuju vam ljeto sa stilom! Tijekom šest tjedana moći ćete osvojiti kreacije najboljih hrvatskih dizajnera - Zorana Aragovića, Ivana Alduka, Martine Felje, Arilea, Jet Laga i Ana Marie Ricov.

Veliku cjeloljetnu nagradnu igru započinjemo Zoranom Aragovićem stoga se uključite sve do 29 srpnja u 10:59 sati i uz malo sreće osvojite njegov prekrasan ljetni kaftan vrijedan 1.500 kuna! Tog ćemo dana na www.budi.in objaviti ime dobitnika, a vi se odmah po završetku prvog ciklusa igre možete uključiti u drugi kada ćemo vam poklanjati kreaciju Ivana Alduka!

O BMS by Zoran Aragović

Poznati dizajner rodom iz Virovitice, već gotovo 10 godina dizajnira pod imenom BiteMyStyle fashion design, a osim kolekcija na domaćim tjednima mode, svoj je rad predstavljao u zemljama regije, ali i u Londonu u sklopu Alternative London Fashion Weeka. Dizajn Zorana Aragovića prepoznatljiv je po eklektičnom kombiniranju boja, tekstura i uzoraka sa zanimljivim i upečatljivim detaljima. Krojevi su izrazito nosivi i funkcionalni, a uz liniju odjeće svaka sezona nadopunjena je i torbama također u prepoznatljivom BMS dizajnu. Surađuje s brojnim osobama društvene scene od kojih izdvaja dugogodišnju suradnju s Ines Preindl i Ellom Dvornik.

Aktualna Cruise kolekcija za ljeto 2013

BiteMyStyle ljetna cruise kolekcijom pod imenom ‘Strip & Stripe’ dominiraju geometrijske forme, izrazito nosivi krojevi te prirodni materijali, a čine ju dnevne kombinacije namijenjene za  boravak na plaži pa sve do onih večernjih idealnih za tulume do jutra. Light motiv kolekcije su prugice u kombinacijama s karakterističnim morskim motivima. Zoran će prikazati i nekoliko modela kupaćih kostima u retro stilu, a čitavu modnu priču prate i torbe kao dominantan modni dodatak i to one za plažu u XXL veličinama, ali i pismo varijante idealne za ljetne večernje izlaske.

Uključite se u nagradnu igru! Sretno svima!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Dostavljač iz Nepala poslao je poruku vozačima: 'Obitelj me čeka, pazite kako vozite...'
NAPISAO MARKEROM

Dostavljač iz Nepala poslao je poruku vozačima: 'Obitelj me čeka, pazite kako vozite...'

Većina stranih radnika bez previše problema odradi svoj posao, ali proteklih mjeseci porastao je i broj napada na njih
Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!

Najveći pseći događaj na svijetu u ovoj godini i službeno je otvoren na Zagrebačkom velesajmu. Među više od 25.000 pasa nalaze se i neke ekstremno rijetke pasmine koje su prvi put izašle iz granica svoje zemlje