Obavijesti

Viral

Komentari 2

Za rođendan Pametna kuna daruje Olympus fotoaparate!

Za rođendan Pametna kuna daruje Olympus fotoaparate!
1

U novom rođendanskom kvizu portala Pametna kuna koji traje od 01. do 05. ožujka dva najbrža čitatelja portala osvojit će dva vrhunska Olympus fotoaparata

VIDEO

Svaki rođendan je odlična prilika za slavlje i darivanje. Portal pametnakuna.hr će stoga za svoj treći rođendan nagraditi upravo vas - vjerne čitatelje! Možete osvojiti dva vrhunska Olympus fotoaparata tako da čim brže odgovorite na pitanja u kvizu koji se nalazi ovdje. Zapamtite - samo najbrži natjecatelji dobivaju nagrade!

Dobitnici će biti objavljeni 05. ožujka na portalu pametnakuna.hr  i o dobitku će biti obaviješteni telefonski.

O nagradi

Nagrade, koje nam je ustupila internet trgovina eKupi.eu čine 2 vrhunska Olympus fotoaparata. To su Olympus VG-130 i Olympus VG-120, idealni i svestrani fotoaparati. Ovi kompakti koji imaju 5x širokokutni optički zoom, 14 Megapiksela i Digitalnu stabilizaciju slike nude vrhunsku Olympusovu optiku i pametne funkcije poput direktnog gumba za snimanje filmova koji olakšava snimanje svakog trenutka bilo kada i bilo gdje. Uz veliki, 3'' LCD zaslon s 230,400 točaka i iznimno tanak dizajn pravo je zadovoljstvo pokazivati fotografije obitelji i prijateljima na samom fotoaparatu. VG-130 nudi još jedan neočekivan luksuz u ovoj cjenovnoj kategoriji, a to je u potpunosti metalno tijelo.

O internet trgovini eKupi.eu

eKupi.eu je internet trgovina specijalizirana za prodaju putem Interneta, a u ponudi ima više od40.000 raspoloživih artikala iz različitih područja poput elektronike, informatike, poklona, knjiga i ostalih multimedijalnih izdanja, igračaka itd. Većina artikala iz ponude eKupi.eu raspoloživi su odmah, a eKupi.eu osigurava i dostavu na željenu adresu unutar 3 radna dana. Dostava je besplatna za sve narudžbe preko 1.000 kuna, a narudžbe putem Interneta moguće je obavljati 24 sata dnevno.

Prednosti internet kupovine

Prednosti kupovine na Internetu su mnogobrojne, a brojni su razlozi zbog čega je Internet trgovina toliko privlačna. Naznačeno je od koga kupujete robu, a ukoliko niste zadovoljni robu možete vratiti i jednostavno komunicirati s djelatnicima. Jedan od takvih domaćih Internet trgovina je i eKupi.eu - najveća trgovina specijalizirana za prodaju putem Interneta. Internet trgovina eKupi.eu nudi i razne mogućnosti plaćanja poput plaćanja prilikom dostave (pouzećem) ili karticama beskamatno na 12 rata ili Pay Pal-om. Plaćanje karticama preko eKupi.eu je apsolutno sigurno jer jedini u RH koristi vodeći svjetski certifikat „Verisign Secure Site EV“ koji 100% štiti Vaše podatke.

Još jedna pogodnost je i usluga „preuzimanje, transport i povrat“, a odnosi se na elektroničke uređaje iz ponude eKupi.eu. Ovom je uslugom osiguran prijevoz od kupca do servisa u slučaju eventualnog kvara naručenog uređaja, a svi kupci imaju i mogućnost povrata novca ili robe u skladu sa zakonskim okvirima.

Za sva dodatna pitanja eKupi.eu ima i svoju besplatnu telefonsku liniju na koju kupac u svakom trenu može kontaktirati djelatnike u pozivnom centru na broj 0800 200 122. Ponuda trgovine eKupi kontinuirano se proširuje, a pregled ponude, odabir artikala i svoju narudžbu možete obaviti kad god želite - svaki dan 0-24h, bilo da je riječ o vikendu, prazniku ili kasno noćnom ili rano jutarnjem satu.

www.ekupi.eu - sigurna kupnja iz udobnosti vlastita doma!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'
BRITANKA IMA PROBLEM

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'

Ljudi misle da ne idem na spojeve jer sam arogantna, ali to nije razlog, jednostavno ne mogu pronaći nikoga jer ovako dobro izgledam. Boje mi se prići, kaže Britanka

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!

Najveći pseći događaj na svijetu u ovoj godini i službeno je otvoren na Zagrebačkom velesajmu. Među više od 25.000 pasa nalaze se i neke ekstremno rijetke pasmine koje su prvi put izašle iz granica svoje zemlje
VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'
KUDA IDU DIVLJE SVINJE?

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'

ZAGREB - Dvije divlje svinje u petak ujutro snimio je čitatelj 24sata u zagrebačkoj Dubravi. Trčale su uz prugu, prvo su pretrčale Osječku, pa Branimirovu te nastavile svoj put prema centru, rekao nam je čitatelj.