Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
15 komentara

'Pao' švercer pasa: 'Prodajom mogao zaraditi 500.000 kuna!'

SLOVENIJA Policijska uprava Murska Sobota priopćila je kako su za vrijeme kontrole vozila zatekli 107 štenaca, od kojih je jedan uginuo. Prema njihovoj slobodnoj procjeni mogli su zaraditi oko 500.000 kuna

Foto: Facebook/Policijska uprava Murska Sobota
15 komentara

Policijska uprava Murska Sobota priopćila je kako je prošlog petka 14. rujna na autoputu prema Mariboru zaustavila dvojicu Talijana koji su prevozili 107 štenaca različitih pasmina.

Vozilo su zaustavili kako bi provjerili 45-godišnjeg vozača kombija i 50-godišnjeg putnika, državljana Italije. Tijekom razmatranja dokumenata i vozila utvrđeno je da vozilo nema valjanu vinjetu za što je kažnjen.

Dok su vršili kontrolu, iz teretnog vozila začuo se glasan cvilež pasa. Vozač je bio primoran otvoriti stražnji dio vozila te su policajci imali što vidjeti - veliki i mali spremnici pretrpani štencima bez zdjelica sa hranom i vodom.

Policijski službenici su provjerom utvrdili da talijanski državljanin nezakonito prevozi 107 štenaca, od kojih je jedan bio mrtav. Muškarci su predali samo 18 putovnica za pse koje su predane na daljnji pregled. Policija je obavijestila nadležnu Veterinarsku inspekciju koji će dalje postupati, a psi su predani skloništu za životinje.

Prema neslužbenoj procjeni policijskih službenika, stranci bi prodajom pasa zaradili oko 60.000 eura, odnosno gotovo 500.000 kuna.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message