Obavijesti

Viral

Komentari 12

Pas im je pojeo ušteđevinu od 5400 kn, spasili su 4800 kuna

Pas im je pojeo ušteđevinu od 5400 kn, spasili su 4800 kuna
5

Par iz SAD-a mislio je kako su im provalnici ukrali novac, ali su kasnije tek shvatili da je 5400 kuna pojeo njihov pas. Dio svoje ušteđevine su srećom uspjeli spasiti

VIDEO

Christy i Joe Lawrenson primijetili su prije dva tjedna kako im je iz kuće na Floridi nestala kuverta u kojoj je bilo 5400 kuna te su mislili da im je netko provalio dok ih nije bilo. Nakon nekog vremena otkrili su kako je misteriozni provalnik zapravo njihov pas Tuity. Mješanac Tuity sa stola je zgrabio kuvertu i pojeo je zajedno sa svim novcima koji su bili unutra, javlja Daily Mail.

- Ja i suprug namjeravali smo otplatiti još jednu ratu za automobil kojeg sam kupila te smo tog jutra mislili novac odnijeti i u banku - ispričala je Christy. Dodaje kako je vidjela da kuverte nema ondje gdje je ostavila, a po cijelom podu dnevne sobe bile su pokidane novčanice od 100 dolara. Ostatak novca pas je pojeo. 

Odlučili su psu dati peroksid kako bi izazvali da povraća novac. Novčanice su kasnije oprali i zalijepili ih te su ih odnijeli u banku. Uspjeli su spasiti oko 4800 kuna, a par ističe kako nisu mogli vjerovati da im je ljubimac zaista pojeo ušteđevinu. Kažu i da su jednom zatekli psa gdje jede cigarete, ali na to nisu posebno obraćali pažnju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.