Viral

Komentari 8

Pjevačica izgubila živce: Tip mi je ponudio 20 funti da zašutim!

Pjevačica izgubila živce: Tip mi je ponudio 20 funti da zašutim!

Britanka Samantha Lloyd odlučila je podebljati kućni budžet nastupanjem na ulici, ali to se nije svidjelo svima. Jedan od prolaznika ponudio joj je novac, ali ako prestane pjevati. Na to je Samantha potpuno izgubila živce

Nastupanje na ulici nikako nije jednostavan zadatak. Treba imati živaca i strpljenja, uvijek ima onih koji će vam dobaciti zločesti komentar... Britanka Samantha Lloyd pjevala je ispred shopping centra, a jedan od prolaznika krenuo ju je vrijeđati. Samantha inače nastupa po raznim proslavama, vjenčanjima, ali kad nema gaža, sretna je i s nastupanjem na ulici. Nešto dodatno zaradi, a koji zlobni komentar može istrpjeti.

No ovog dana izgubila je živce. Jedan iz hrpe okupljenih ponudio joj je 20 funti, ali da prestane pjevati.

Pjevačica je trenutak ulovila na videu kojeg je objavila na TikToku i na njemu napisala da joj je dosta bezobraznih muškarac nakon što mu je na snimci i uzvratila. 

- To je nepristojno. Dođi i reci mi to u lice - odgovorila je Samantha nepoznatom muškarcu.

Nakon toga ga je više puta nazvala dječakom i rekla 'Mali dječak s malim...'

- Očito imate velike komplekse ako želite zlostavljati žene na ulici - nadodala je.

Video je postao hit na TikToku s više od 20 milijuna pregleda i preko četiri milijuna lajkova. 

Mnogi su bili podijeljeni oko toga je li Samantha bila u pravu, je li njezina reakcija pretjerana, te je li se na ovaj način samo spustila na njegovu razinu.

- Mislim da je savršeno reagirala - bio je jedan od komentara. 

Međutim, nisu se svi složili sa Samanthom te su zaključili da nije dobro riješila cijelu situaciju i njezin odgovor su protumačili kao neprofesionalan.

- Imaš stav, trebaš se spustiti na zemlju i podnijeti uvrede. Pjevačica si i nećeš se uvijek svima svidjeti - bio je jedan od komentara koji se nisu složili sa Samanthom. 

Samantha je nakon toga objavila još jedan video u kojem se ispričava te je naglasila da je izgubila strpljenje.