Viral

Komentari 15

Platila je 2160 kuna za frizuru i završila u suzama: 'Užasno je'

Platila je 2160 kuna za frizuru i završila u suzama: 'Užasno je'

TikTokerica je objavila video u kojem plače zbog nezadovoljstva novom frizurom. Čak je tražila i povrat novca od salona. Odbili su...

Jedna TikTokerica je objavila video u kojem plače zbog potrošenih 300 dolara (oko 2160 kuna) koje je dala na frizuru zbog koje je na kraju izgledala kao 'Karen'. 

Podsjetimo, izraz Karen je postao popularan na internetu nakon što se sredovječna bjelkinja uvrijedila što joj je tamnoputi muškarac prigovorio da ne pušta psa s uzice, a potom ga je i prijavila policiji. Njena gluma i prenemaganje su snimljeni kamerom. Postala je sinonim za sve glasne žene koje se obraćaju ljudima 's visoka', negoduju i žale se na sve.

- Izgledam kao gospođa Bundeva - rekla je u urnebesnom videu na TikToku dok plače zbog nove frizure.

- Upravo sam platila 300 jeb**ih dolara da bih izgledala kao Karen. Kunem se da ne vozim minivan. Izgledam kao majka tri sina koja igraju bejzbol. Izgledam kao da skupljam kupone. O, bože - počela je nabrajati žena u videu. 

Usred videa je počela vježbati i standardnu rečenicu svake 'Karen'.

- Ajmo vježbati: Želim razgovarati s vašim menadžerom - nastavila je. 

Video je skupio preko 5,8 milijuna pregleda i njene pratitelje nasmijao do suza. Hrpa ih je požurila u komentare. 

- Karen? Jesi li to ti? - jedan je od komentara. 

Međutim, neki su suosjećali s njom pošto su doživjeli istu situaciju. Otišli su na frizuru i ostali razočarani. 

- Curo, i meni se to dogodilo. Neplanirano sam otišla odrezati 20 cm kose i frizer je samo nastavio šišati, plakala sam - jedan je od komentara djevojke koja je suosjećala sa ženom. 

U naknadnom videu žena je pokazala novu frizuru koja je vidno kraća nego u prošlom videu te otkrila da je doma sama pokušala spasiti i malo poboljšati svoju kosu. 

Također je naglasila da je tražila povrat novca od salona. 

- Pretvorila sam se u pravu Karen u trenutku. Pokušala sam dobiti povrat novca i odbili su, tako da sada moram živjeti s time. Svi vi koji ste me pokušali oraspoložiti i reći mi da nije toliko strašno, stvarno se u krivu, ali cijenim podršku - rekla je.