Viral

Komentari 107

Pogledajte snimku: Pa jel ovo moguće? HDZ-ovac pljunuo u masku usred sjednice Sabora?

Pogledajte snimku: Pa jel ovo moguće? HDZ-ovac pljunuo u masku usred sjednice Sabora?

Sanader u jednom trenutku kašlje, a potom prinosi zaštitnu masku prema licu, ne stavlja je na lice, već ju je samo prislonio preko usta i na kraju spušta te je pažljivo presavija na pola

Društvenim mrežama proširila se snimka s jučerašnje sjednice Sabora na kojoj se vidi potpredsjednik Sabora Ante Sanader (HDZ), koji je navodno u jednom trenutku pljunuo ili hračnuo u zaštitnu masku.

Pogledajte video

Snimka prikazuje Sanadera koji u tom trenutku predsjeda saborskom sjednicom dok je za govornicom zastupnik Marin Miletić. Sanader u jednom trenutku kašlje, a potom prinosi zaštitnu masku prema licu, ne stavlja je na lice, već ju je samo prislonio preko usta i na kraju spušta te je pažljivo presavija na pola.

Podsjetimo kako su Sanadera prije nešto manje od dva tjedna kamere u Saboru snimile kako koluta očima i scrolla po mobitelu dok je za govornicom bila SDP-ova Sabina Glasovac.

POGLEDAJTE VIDEO Sanader koluta očima dok Glasovac govori

Dok je Sanader kolutao očima, Glasovac je govorila o tome kako su svi HDZ-ovci u Saboru glasali protiv smanjena PDV-a na menstrualne potrepštine.