Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
214 komentara

Pojavio se uz nevrijeme: Iznad Houstona viđen golemi NLO!

Fenomen je promatralo tisuće svjedoka, te je svak ponudio neko svoje tumačenje. Najbanalnije kaže da je riječ o odbljesku, a najsmjelije da su nas posjetili 'alieni'...

Twitter
Foto: Twitter
214 komentara

Oblaci iznad Houstona u ponedjeljak, 11. kolovoza, sa sobom nisu donijeli samo kišu i munje, već i golemi neidentificirani leteći objekt. Svjedoči tome nekoliko fotografija koje su promatrači tog fenomena objavili na internetu, ali i snimka Andrewa Pene do koje su se naknadno dokopali tamošnji mediji.

Premda fotografije nameću zaključak da je NLO bio ovalnoga oblika , video ostavlja mogućnost da su se ta svjetla širila i skupljala, te do danas nije precizno rečeno što se to ukazalo na nebu iznad najvećeg teksaškog grada.

[video: 957221 / ]

Naravno, u međuvremenu su brojni ponudili neka svoja tumačenja, a ono najbanalnije glasi da je promatrače zbunio odbljesak svjetala s tla, možda stadionskih.

Oni malo hrabriji su se i ovog puta prisjetili američke vlade, pa su optužili mudre glave iz tamo smještenog centra NASA-e da su isprobavale nekakvu svoju eksperimentalnu letjelicu.

Znanstvenici su, pak, podsjetili i da postoji rijedak fenomen takozvane kuglaste munje koji do danas nije potpuno objašnjen, a očekivano su u priču upleteni i izvanzemaljci.

Jedno je sigurno, s obzirom na količinu zapisa i svjedoka, nema govora o tome da se to samo netko šalio. A tko se najviše približio istini - ne znamo.

[video: 957220 / ]
Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message