Viral

Komentari 0

Pokaži nam svoje cool plesne pokrete i osvoji super nagrade

Pokaži nam svoje cool plesne pokrete i osvoji super nagrade

Snimi svoj razred kako pleše i pjeva na pjesmu iz filma Koko "Ljubav ili smrt" i pošalji nam video jer Erste i 2i film poklanjaju po 200 kn Medo Štedo štednje tebi i svim tvojim prijateljima!

Erste i 2i Film te pozivaju da zajedno sa svojim razredom snimiš obradu naslovne pjesme iz novog nastavka filma o Koku 'Ljubav ili smrt', a najbolje među Vama vodimo na svečanu premijeru filma i bogato nagrađujemo.

Što trebaš napraviti?

Poslušaj soundtrack iz filma 'Ljubav ili smrt' u našoj galeriji.

Prijavi se i pošalji video snimku svoga razreda kako pjeva naslovnu pjesmu 'Zagonetni dečko' benda Fru Fru na kontakt obrazac kojeg možeš vidjeti niže u članku.

Budite što originalniji i otkačeniji, želimo vidjeti girl's bendove, boy's bendove, instrumentalne solaže, neotkrivene glazbene talente, otkačene kostime, koreografije i sve to u 3 minute koliko traje pjesma Fru-fru benda. PS. Možete pozvati i svoje najdraže profesore da vam se pridruže u pjesmi ;)

Snimajte se sa svojim mobitelima, fotićima, kamerama, jedini uvjet je da Vas čujemo kako pjevate i plešete (a možda i svirate) i da se nalazite u nekoj od prepoznatljivih školskih prostorija, učionica, hodnik, školski wc, zbornica, sportska dvorana, igralište, školsko dvorište, opcija je jako puno, budite originalni

Tri najbolja razreda vodimo na posebnu svečanu premijeru filmu uz druženje sa glavnim glumcima, super poklone i veseli after party, a pobjednički razred osigurat će i Medo Štedo štednju u vrijednosti od 200 kn za svakog učenika!

Natječaj je otvoren od 1. listopada do 31. listopada

A sada, slušalice u uši, pojačajte do daske i poslušajte naslovnu stvar ' Zagonetni dečko' i brzo smišljajte ideje za svoj video, nestrpljivo vas čekamo!

Neka Kokovizija krene!

Tijek glasovanja:

O pobjedničkim razredima odlučit će žiri sastavljen od glavnih glumaca iz filma Ljubav ili smrt. Sudionici će na kraju glasovanja biti poredani po broju glasova te će biti označeni brojevima od 1 do 3, odnosno bodovima (najviše glasova=najviše bodova). Prijavljeni sudionici s najvećim zbrojem bodova žirija će biti dobitnici nagrada. Njihova će imena biti objavljena na stranci 24sata.hr 4. studenog 2014.

Pročitajte detaljna pravila natječaja i saznajte više o filmu i nagradama!