Obavijesti

Viral

Komentari 0

Pokaži nam svoje cool plesne pokrete i osvoji super nagrade

Pokaži nam svoje cool plesne pokrete i osvoji super nagrade
2

Snimi svoj razred kako pleše i pjeva na pjesmu iz filma Koko "Ljubav ili smrt" i pošalji nam video jer Erste i 2i film poklanjaju po 200 kn Medo Štedo štednje tebi i svim tvojim prijateljima!

VIDEO

Erste i 2i Film te pozivaju da zajedno sa svojim razredom snimiš obradu naslovne pjesme iz novog nastavka filma o Koku 'Ljubav ili smrt', a najbolje među Vama vodimo na svečanu premijeru filma i bogato nagrađujemo.

Što trebaš napraviti?

Poslušaj soundtrack iz filma 'Ljubav ili smrt' u našoj galeriji.

Prijavi se i pošalji video snimku svoga razreda kako pjeva naslovnu pjesmu 'Zagonetni dečko' benda Fru Fru na kontakt obrazac kojeg možeš vidjeti niže u članku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Budite što originalniji i otkačeniji, želimo vidjeti girl's bendove, boy's bendove, instrumentalne solaže, neotkrivene glazbene talente, otkačene kostime, koreografije i sve to u 3 minute koliko traje pjesma Fru-fru benda. PS. Možete pozvati i svoje najdraže profesore da vam se pridruže u pjesmi ;)

Snimajte se sa svojim mobitelima, fotićima, kamerama, jedini uvjet je da Vas čujemo kako pjevate i plešete (a možda i svirate) i da se nalazite u nekoj od prepoznatljivih školskih prostorija, učionica, hodnik, školski wc, zbornica, sportska dvorana, igralište, školsko dvorište, opcija je jako puno, budite originalni

Tri najbolja razreda vodimo na posebnu svečanu premijeru filmu uz druženje sa glavnim glumcima, super poklone i veseli after party, a pobjednički razred osigurat će i Medo Štedo štednju u vrijednosti od 200 kn za svakog učenika!

Natječaj je otvoren od 1. listopada do 31. listopada

A sada, slušalice u uši, pojačajte do daske i poslušajte naslovnu stvar ' Zagonetni dečko' i brzo smišljajte ideje za svoj video, nestrpljivo vas čekamo!

Neka Kokovizija krene!

Tijek glasovanja:

O pobjedničkim razredima odlučit će žiri sastavljen od glavnih glumaca iz filma Ljubav ili smrt. Sudionici će na kraju glasovanja biti poredani po broju glasova te će biti označeni brojevima od 1 do 3, odnosno bodovima (najviše glasova=najviše bodova). Prijavljeni sudionici s najvećim zbrojem bodova žirija će biti dobitnici nagrada. Njihova će imena biti objavljena na stranci 24sata.hr 4. studenog 2014.

Pročitajte detaljna pravila natječaja i saznajte više o filmu i nagradama!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj
POGLEDAJTE KOMPILACIJU

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj

HRVATSKA: Ovo nema nigdje na svijetu, pomislili smo često kad bismo ugledali neku novu građevinsku soluciju koje su se Hrvati dosjetili. Nešto je tu privatne gradnje, za većinu su odgovorne vlasti, a zajednička osobina im je bizarnost. Nešto od ovoga je u međuvremenu popravljeno ili je nestalo, ali fotografije nam ostaju. Ovo su najčudnija i najbizarnija građevinska rješenja u Hrvatskoj.

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'
POGLEDAJTE VIDEO

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'

Radujem se našim raspravama i dijalogu, rekao je Andrej Plenković koji se uključio na TikTok. Njegov prvi video u sat vremena pregledan je oko 6000 puta
VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'
POTEZOM NASMIJAO INTERNET

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'

HRVATSKA - Nižu se reakcije na snimku starijeg gospodina koji se spušta niz zgradu na ne baš uobičajen način. Objava na popularnoj Instagram stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" je u kratkom roku prikupila na stotine 'lajkova' i komentara, a starijeg gospodina su neki s razlogom prozvali - Dalmatinski Spiderman. "Možda je muž ranije došao doma", "Barem ima gaće na sebi", "Bježi od svoje kuće i ukućana", "Išao je viriti susjedu koja se presvlači", samo su neki od komentara. Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini.