Obavijesti

Viral

Komentari 25

Još 15 knjiga poznate trilogije i put u Seattle čekaju na vas!

Još 15  knjiga poznate trilogije i put u Seattle čekaju na vas!
4

Napetost i strast došle su do vrhunca, no je li ljubav Anastasie i Christiana dovoljno jaka da nadvlada sve prepreke? Uključite se u našu veliku nagradnu igru i saznajte!

VIDEO

Priča koja je definitivno obilježila  izdavaštvo u 2012. dobila je i svoj posljednji nastavak, treći iz niza planetarno popularnih erotskih romana. Cijela trilogija Pedeset nijansi sive prodana je u više od 65 milijuna primjeraka, a ako još ne znate zašto, vrijeme je da se uključite u našu veliku nagradnu igru i saznate!

Nagradna igra za čitatelje 24sata.hr

Profil i portal 24sata.hr poklanjaju vam ukupno 105 primjeraka posljednjeg nastavka najpopularnije erotske trilogije te put u Seattle - svi koji su pročitali barem jednu od ove tri knjige znat će zašto vas vodimo baš u ovaj grad! Na vama je samo da na našoj stranici pronađete sliku s pozivom na prijavu, kliknete na nju te se upisivanjem osobnih podataka u nagradni obrazac prijavite za sudjelovanje.

Slika s pozivom na prijavu će se NASUMIČNO pojavljivati na rubrikama i podrubrikama portala 24sata.hr, a primjer navedene slike možete vidjeti u galeriji iznad ovog članka.

Igra se održava u sedam ciklusa - svakog dana nagrađujemo 15 dobitnika knjigom Pedeset nijansi slobodniji, a sudjelovati možete tri puta u danu do 14. siječnja u 11 sati. Dobitnika glavne nagrade izvući ćemo po završetku svih sedam ciklusa.

Ako ste knjigu već pročitali, možete igrati samo za put u Seattle, a ako pak ne možete ili ne želite putovati, na raspolaganju su vam knjige. Izaberite stoga željenu nagradu u obrascu za prijavu ili igrajte svaki dan za svaku od ponuđenih i povećajte svoju šansu za dobitak! Sretno!

Objava dobitnika

Nakon svakog ciklusa slučajnim ćemo odabirom putem računala izvući 15 dobitnika, a njihova imena objavljivat ćemo svakog dana iza 12 sati u podrubrici Nagradne igre. Ime dobitnika glavne nagrade - puta za dvoje u Seattle, objavit ćemo 14. siječnja. Sretni dobitnici će o dobitku biti obaviješteni mailom, a u slučaju da imaju prebivalište izvan gradova u kojima se nalaze Profil prodajna mjesta, nagrada će im biti dostavljena na kućnu adresu.

Osvojiti možete:

1 x put u Seattle u proljeće za dvije osobe

Nagrada uključuje povratne aviokarte Zagreb - Seattle, vizu, smještaj 3 noći u hotelu u centru Seattlea te panoramski let helikopterom iznad Seattlea - sve za dvije osobe!

Točan termin polaska se određuje u dogovoru s putničkom agencijom.

105 x knjiga Pedeset nijansi slobodniji

E.L James, autorica trilogije Pedeset nijansi sive, i sama je zbunjena svojim neočekivanim uspjehom – u samo godinu dana postala je jedna od najutjecajnijih žena u svijetu. Sve je počelo prije nekoliko godina kada se James odlučila napisati knjigu inspiriranu sagom Sumrak. Knjigu je smjestila u grad Seattle a okosnica priče bila je ljubavna veza dvoje mladih ljudi. Ono što knjigu uvelike razlikuje od djela koje joj je bila inspiracija je izdašna količina strasti koja se manifestira kroz maštovite seksualne scene. Radnja knjiga na površini je jednostavna. Dvoje mladih ljudi se upoznaje i zaljubljuje na prvi pogled. Njihova ljubav je konstanta koja se provlači kroz svih 1500 stranica. Saznajte kako jedna ljubavna veza može biti toliko zanimljiva čitateljima.

O Profilu

Profil je osnovan 1991. i prva su izdanja bili poslovni imenici i informatičke knjige. Četiri godine poslije Profil je počeo objavljivati školske udžbenike, a prije desetak godina svoju djelatnost je vrlo ozbiljno proširio i na objavljivanje beletrističkih i publicističkih izdanja te vrlo brzo stječe status jednog od najvećih hrvatskih nakladnika objavljujući više od sto naslova godišnje.

Na listi Profilovih autora najveća su hrvatska spisateljska imena, kao i zavidna lista svjetski poznatih pisaca. Stotine tisuća prodanih knjiga dokazuje odličan odabir naslova, a među najvećim hitovima zasigurno su knjige poput biografije Baracka Obame Odvažnost nade, Fride Slavenka Drakulić, neponovljivog hita Tkanje života Mirjane Krizmanić, svjetskog bestselera P.S. Volim te Cecelije Ahern i apsolutnog izdavačkog fenomena britanske spisateljice E. L. James 50 nijansi sive, 50 nijansi mračnije i 50 nijansi slobodnije. Dobar izbor i plasiranje knjiga stranih autora Profil zahvaljuje bogatu iskustvu svojih urednika i njihovoj višegodišnjoj suradnji s nizom najvećih stranih izdavačkih kuća.

Danas lanac knjižara Profil Mozaik broji 29 prodajnih prostora u cijeloj Hrvatskoj, zadržavajući kvalitetu usluge i najveći izbor naslova.

Detaljna pravila nagradne igre pročitajte ovdje.

Uključite se i dopustite da ovaj suvremeni, pomaknuti ljubavni par zavede i vas! Sretno!

VAŽNO! Svi sudionici za koje se utvrdi da su za sudjelovanje u nagradnoj igri koristili zlonamjerne programe bit će isključeni iz izvlačenja.

Ako ne vidite sliku za prijavu provjerite je li vam uključen ad/popup blocker te ga isključite.
Ako ne možete kliknuti na sliku, možda imate nepodržanu verziju
Flash Playera (potreban je Flash Player verzije 8 ili noviji). Obnovite svoj Flash player ili pristupite igri preko Google Chromea, a ako ga nemate, skinite ga OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Jedini Japanac na Titanicu: Zbog onoga što je napravio bio je na listi srama sve do kraja života
PRIČA O MASABUMIJU HOSONI

Jedini Japanac na Titanicu: Zbog onoga što je napravio bio je na listi srama sve do kraja života

Masabumi Hosono probio se do čamaca za spašavanje. Čuo je da mornar viče: 'Mjesta za još dvoje'. Na brodu je bilo još žena i djece. U Japanu je završio u udžbenicima kao primjer sramotnog ponašanja

Viralni video naljutio mnoge. Na VIP tulum poseban ulaz za one s više od milijun pratitelja
INFLUENSERICA ŠOKIRANA

Viralni video naljutio mnoge. Na VIP tulum poseban ulaz za one s više od milijun pratitelja

Revolve je tražio od kreatora sadržaja s više od milijun pratitelja na TikToku da uđu na jedan ulaz, a postojao je drugi ulaz za one s manje od milijun pratitelja
Osječki kafić nasmijao je goste: 'Dođite po svoje bicikle. Smijete se napit jedan dan, ali tjedan...'
KAKO SU STIGLI KUĆI?

Osječki kafić nasmijao je goste: 'Dođite po svoje bicikle. Smijete se napit jedan dan, ali tjedan...'

Smijete se napit jedan dan i izgubit memoriju, al tjedan dana je već za hospitalizaciju, napisali su na Facebooku iz kafića