Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
14 komentara

Pomoću prstiju i photoshopa stvara slavne ljude i junake

Talijanska javnost ne zna lice koje se krije iza imena Dito Von Tease, no dobro su joj poznati njegovi prsti koje uz pomoć photoshopa pretvara u svjetske zvijezde

http://ditology.blogspot.co.uk/
Foto: http://ditology.blogspot.co.uk/
14 komentara

U talijanskom jeziku postoji izraz: skrivam se iza svog prsta. To je metafora za vrlo neučinkovito skrovište, rekao je časopisu Shine talijanski umjetnik poznat kao Dito von Tease (33).

Talijanska javnost ne zna lice koje se krije iza tog imena, no dobro su joj poznati njegovi prsti koje uz pomoć photoshopa pretvara u svjetske zvijezde. 

Krenuo je nedavno na web stranici My Modern Met, namijenjenoj umjetnosti entuzijasta. Pod nazivom ‘Ditology’ objavio je neobične radove. 

Njegov palac do sada je izmijenjao pedesetak različitih lica, a Isus Krist, Adolf Hitler, Dalai Lama, Mickey Mouse, Shrek najviše su se dojmili gledatelja.

I pseudonim je ovaj talijanski umjetnik vrlo pažljivo odabrao. Budući da “il dito” na talijanskom znači prst, odlučio je da da ta riječ bude u pseudonimu.

- Ne želim otkriti lice kako bih se oslobodio svakodnevnih uloga, tiranske rodbine i prijatelja koji to baš nisu - izjavio je bolonjski umjetnik. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message