Obavijesti

Viral

Komentari 6

Popio previše Viagre pa umro kod transseksualca

Popio previše Viagre pa umro kod transseksualca
3

Nijemac je otišao u bordel i pokucao na kriva vrata. Popio je puno Viagre i, vidjevši da je došao kod transseksualca, počeo se preznojavati i umro

Kamiondžija Reiner H. (55), koji ima i djecu, popio je previše Viagre i pozvonio na vrata bordela u njemačkom gradu Halle u srijedu. Na vratima soba bordela su pisala dva imena, Dao i Lapis. Vozač se odlučio za ime Lapis i ušao, kako je mislio u sobu 'dame'. 'Dama' koja se zove Priya (24) je za Bild ispričala kako muškarac očito nije znao što znače imena Dao i Lapis.
- Lapis je oznaka za transseksualca, a ja sam zapravo muškarac. Operacijom su mi napravili grudi, ali još imam penis - rekla je Priya. Dodaje kako joj je muškarac platio 100 eura za pola sata.
- Ispričao mi je da je vozač kamiona i da ima malo vremena. Prvo sam ga masirala odjevena. Nakon 20 minuta sam ga pitala želi li seks. On je rekao da - kaže prostitutka. Dodaje kako se vozač preznojavao, no mislila je da je to od uzbuđenja. Počela se skidati. Nakon što se skinula Reiner je rekao kako je umoran i pao je na krevet. Odmah je pozvala hitnu. Reanimirali su ga, ali mu nije bilo spasa. Liječnici su utvrdili da je imao infarkt i to zato što je popio previše Viagre. U njegovom kamionu su kasnije našli praznu bočicu. Njegovi kolege ne vjeruju da je išao u bordel. Mislili su da je svojoj partnerici otišao u Halle kupiti poklon.