Viral

Komentari 10

'Poslao psa frizeru, a dobio pile'

'Poslao psa frizeru, a dobio pile'

Vlasnica psa podijelila je fotografije svog ljubimca prije i nakon što je posjetila frizera za životinje. Rezultati su neočekivani kao da je natrag dobila novog ljubimca...

S obzirom na pandemiju, mnoge radnje za ljubimce zatvorile su svoja vrata. Budući da su zapeli u lockdown-u, Britanci su se prihvatili poslova koje obično prepuštaju profesionalcima i sami ih pokrenuli. Vlasnici pasa prisiljeni su se suočiti sa šišanjem svojih čupavih kućnih ljubimaca. No, jedan je otac uzeo svog ljubimca i odveo ga na profesionalnu njegu. Bio je uvjeren da je u sigurnim rukama - ali možda je požalio što je rekao osoblju da ga "obrije što je više moguće".

Korisnik  @Tigerlil_y objavio je video s natpisom: 'Garantiram da je to isti pas', napisavši: "Tata je odveo psa frizeru i rekao im da ga obriju koliko god mogu."

Zatim se prije toga prikazuje fotografija pahuljastog ljubimca, koji se smješkao u kameru prekrivenu slatkim bijelim krznom, prije nego što je prešao na to kako sada izgleda.

Na slici poslije prikazan je pas koji izgleda prilično drugačije, gotovo potpuno ćelav.

Izvorni video pregledan je gotovo pet milijuna puta i stekao je tisuće komentara. Jedan od njih je napisao: "Vratili su vam pogrešnog psa!"

Što mislite o preobražaju? Javite nam u komentarima.