Viral

Komentari 4

Poslušajte viralni hit o korona virusu zbog kojeg svi plešu

Poslušajte viralni hit o korona virusu zbog kojeg svi plešu

Spot je edukativnog karaktera, ali tako je napravljen da je pop pjesmica koja prati upute kako se zaštiti od korona virusu došla u prvi plan i doslovno zarazila društvene mreže

Ovih dana vijetnamsko Ministarstvo zdravstva objavilo je glazbeni video koji bi trebao educirati ljude o korona virusu, ali je ispao viralni hit. Radi se o animiranom spotu s prigodnom pop pjesmicom, koja je ipak došla u prvi plan i iza sebe ostavila edukativni dio videa.

Na početku spota vidimo dvoje ljudi, muškarca i ženu kako se ljute jedno na drugo, a onda se na TV ekranu pojavi vijest o koronavirusu. Svađa u tom trenutku prestaje i uajedno kreću u borbu protiv zlokobnog virusa.

Uskoro i zapjevaju pa pjesmom ljudima govore kako se trebaju štiti od virusa, ali objašnjavaju i da moraju brinuti i o svom okolišu koji također mora biti čist.

Par s početka spota naposljetku se pomiri i ponovo su sretno zaljubljeni jer shvate da zajedno mogu sve, pa čak i pobijediti koronavirus. Video je u međuvremenu postao viralan pa ljudi na Tik Toku smišljaju plesnu koregorafiju o koronavirusu.