Viral

Komentari 17

Postao nindža nakon 6 godina učenja i sada čuva ulice grada

Postao nindža nakon 6 godina učenja i sada čuva ulice grada

Martin je bio u Japanu gdje je učio vještine nindža te je postao superheroj. Inače radi kao službenik u jednoj firmi, a noću čuva ulice odjeven u crno te nosi masku

Martin Faulks (33) sa istoka Velike Britanije šest godina je učio tajne legendarnih japanskih superheroja te je postao nindža. Trenutačno se bori protiv zla na ulicama grada Norwicha odjeven u crno odijelo te nosi masku. Obranio je djevojku od nasilnika te se 'riješio' provalnika umijećem karatea. Martin se ponekad koristi i mačevima ukoliko je na nekoj od 'težih misija'. Jedno vrijeme je živio u Japanu te je naučio čak prolaziti kroz šumu kao pantera. 

- Nije uvijek lako biti nindža. Ozlijedio sam rame jednom nakon što sam pao sa stabla, ugrizla me lisica te sam slomio i jedan prst tijekom vježbi - rekao je Martin. Inače radi kao službenik u jednoj izdavačkoj tvrtki, a umijeće nindža je naučio od Masaakija Hatsumija. Naglasio je kako je oduvijek želio biti superheroj. Kaže kako mu je to bilo najbolje iskustvo u životu. Njegova supruga Pip (42) rekla je kako je Martin najdiscipliniraniji čovjek kojeg poznaje, ali bi joj bilo draže da se bavi nekim drugim hobijem kao što je pecanje, piše britanski The Sun.