Obavijesti

Viral

Komentari 11

Pravila nagradne igre 'Izreži kupon i osvoji 2.000 kn'

Pravila nagradne igre 'Izreži kupon i osvoji 2.000 kn'

U novoj nagradnoj igri 24sata uz samo jedan poslani kupon možete osvojiti Prahir poklon karticu od 2.000 kn

VIDEO

Članak 1.
Priređivač nagradne igre pod nazivom „Izreži kupon i osvoji 2.000 kn“ je 24sata d.o.o., Zagreb, Oreškovićeva 3d, OIB:78093047651. Nagradna igra priređuje se u cilju promidžbe dnevnog lista "24sata" te unapređenja prodaje navedenog dnevnog lista.


Članak 2.
Nagradna igra održava se od 17.03.2021. do 18.03.2021.


Članak 3.
Početak nagradne igre „Izreži kupon i osvoji 2.000 kn“ je srijeda 17.03.2021. kada će u svakom primjerku nacionalnog izdanja 24sata biti objavljen prvi kupon za nagradnu igru. Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih izdaju suglasnost i nakon što uz navođenje klase, urudžbenog broja i datuma suglasnosti budu objavljena na www.24sata.hr.


Članak 4.
Ukupni fond nagrade u nagradnoj igri iznosi 14.000,00 kn uključujući PDV, a čini ga:
•    7 x Prahir poklon kartica jedinične cijene 2.000,00 kn uključujući PDV.
Nagradu nije moguće zamijeniti za novac. Vrijednost nagrade izražena je s PDV-om.
Priređivač se obvezuje 5% utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog Crvenog križa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.


Članak 5.
17.03.2021. (srijeda) i 18.03.2021. (četvrtak) u 24sata objavljivat će se po jedan nagradni kupon. Kupone će čitatelji izrezivati i skupljati te će tijekom 2 dana sakupiti 1 kupon. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji – kupci 24sata koji tijekom nagradne igre sakupe 1 nagradni kupon, ispune ga sa traženim podacima i  pošalju na adresu P.P. 600, 10 001 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra – „Izreži kupon i osvoji 2.000 kn“. U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na gore navedenu adresu do četvrtka, 01.04.2021. do 9:00.

 

Članak 6.
Nagrada će se javno izvlačiti u prostorijama redakcije "24sata", Oreškovićeva 3d, Zagreb u četvrtak, 01.04.2021. nakon 10:00 sati.


Članak 7.
Tročlana komisija nadzire izvlačenje, naznačene u članku 4. ovih Pravila te o tijeku javnog izvlačenja vode Zapisnik. Svi pristigli kuponi podložni su provjeri.


Članak 8.
Dobitnici koji je osvojili nagrade u nagradnoj igri „Izreži kupon i osvoji 2.000 kn“ bit će objavljen na www.24sata.hr unutar deset dana, računajući od dana javnog izvlačenja nagrada u nagradnoj igri.


Članak 9.
Priređivač nagradne igre osigurava sve objavljene nagrade u nagradnom fondu i jamči dobitniku njihovu isporuku.


Članak 10.
Svaki dobitnik u nagradnoj igri, koji je ispunio uvjete utvrđene ovim pravilima, treba preuzeti nagradu u roku 30 (trideset) dana od dana primitka pisane obavijesti o dobitku nagrade, zbog epidemiološke situacije u državi. U slučaju da se dobitnik ne javi u navedenom roku, priređivač će postupiti sukladno odredbama članka 13. Pravilnika o priređivanju nagradnih igara. Nakon isteka roka dobitnik gubi pravo preuzimanja ostvarene nagrade. Po primitku nagrade, dobitnik će primiti dva primjerka Sporazuma o preuzimanju nagrade te je jedan dužan vratiti na adresu priređivača (24sata d.o.o., Oreškovićeva 3D, 10 010 Zagreb) s naznakom „Sporazum - Nagradna igra: „Izreži kupon i osvoji 2.000 kn“, a drugi primjerak Potvrde sačuvati. Osvojena nagrada se ne može zamijeniti za novac i neku drugu nagradu, niti se može prenijeti na treće osobe. Ukoliko je dobitnik nagrade iz ove nagradne igre maloljetan na dan izvlačenja dobitnika, nagrada glasi na ime roditelja ili zakonskog skrbnika te ju on i preuzima u ime dobitnika.


Članak 11.
U trenutku preuzimanja nagrade, odnosno potpisom sporazuma (ugovora) o preuzimanju nagrade, prestaju sve daljnje obveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.


Članak 12.
U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijeliti će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika, nepodjeljene ili nepodignute nagrade bit će prodane na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom uplaćena u korist državnog proračuna.


Članak 13.
Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obavješteni putem dnevnog tiska.


Članak 14.
Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje prihvaćaju objavljena pravila. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji.ž


Članak 15.
Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila.


Članak 16.
U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

 

KLASA: UP/I-460-02/21-01/71
URBROJ: 513-07-21-01-21-2
Zagreb, 16. ožujak 2021.

 

Pravila o korištenju osobnih podataka:
Sudjelovanjem u Nagradnoj igri „Izreži kupon i osvoji 2.000 kn“ koja se održava u jednom kolu od 17.3. do 18.3.2021., kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz kupona (ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu slanja Informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva 24sata d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom i/ili SMS-om. Želimo napomenuti da imate pravo povući ovu danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegova zastupnika u pisanom obliku na adresu (Oreškovićeva 6H/1, Zagreb), e-mailom (marketing@24sata) ili usmenim putem. Po primitku izjave o povlačenju privole, 24sata d.o.o. kao voditelj obrade će pisanim putem potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju više se neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Treba napomenuti kako će sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje ostati pravno valjani.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Ovo morate čuti! Evo kako bi zvučali Plenković i Milanović kao reperi: 'Rugamo se naciji...'
DJELO 'SAŠE IZ TBF-A'

Ovo morate čuti! Evo kako bi zvučali Plenković i Milanović kao reperi: 'Rugamo se naciji...'

Glazbenik Alejandro Buendija, široj javnosti ipak poznatiji kao Saša Antić iz TBF-a, objavio je pjesmu "Sučeljavanje" u kojoj repaju Zoka Pravda i Just Plenk. Pjesme je, kako piše u opisu, duet Buendije i AI-ja.

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...
Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo
od 14. do 20. travnja

Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo

Djevice će i narednom tjednu mnogo raditi, ali i biti više nego zadovoljni učinkom i rezultatima. Strijelcima će tjedan biti pogodan za zdravstvene zahvate, promjene u prehrani ili rekreaciju