Obavijesti

Viral

Komentari 0

Pravila nagradne igre: Novi BMW X1 može postati vaš

Pravila nagradne igre: Novi BMW X1 može postati vaš

Krećemo s novom nagradnom igrom, u kojoj možete osvojiti fenomenalan novi BMW X1. Uz samo 10 sakupljenih kupona u razdoblju od 26. lipnja do 7. srpnja sudjelujete u izvlačenju

VIDEO

U petak krećemo s novom fenomenalnom nagradnom igrom u kojoj uz deset kupona možete osvojiti super automobil - novi BMW X1.

Novi BMW X1 je došao postavljati standarde. Njegova želja za akcijom prikazana je prije svega u atletskom dizajnu. Na prvi pogled, to je X model u potpunosti: njegova vanjština se odlikuje kratkim prevjesima i dugim međuosovinskim razmakom tipičnim za SAV (Sports Activity Vehicle). To čini njegove ambicije jasnima s uvjerljivom dinamikom i agilnošću. Zahvaljujući visokoj svestranosti i fleksibilnosti u kombinaciji s inovativnim tehnologijama, osigurava maksimalnu udobnost na svakom metru vožnje.

Od petka, 26. lipnja do nedjelje, 5. srpnja svaki dan u 24sata objavljivat će se po jedan nagradni kupon. Kupone će čitatelji izrezivati i skupljati te će tijekom 10 dana sakupiti ukupno 10 kupona. U ponedjeljak, 6. srpnja i utorak, 7. srpnja 2020. bit će objavljen po jedan joker kupon koji zamjenjuje po jedan propušteni kupon. Joker kuponi su različiti.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji koji tijekom nagradne igre sakupe 10 nagradnih kupona (ili devet nagradnih kupona + joker kupon ili osam nagradnih kupona + dva joker kupona), ispune ih sa traženim podacima i pošalju na adresu P.P. 600, 10 001 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra – “Osvoji novi BMW X1”.

Niti jedna pristigla kuverte koja u sebi sadržava 10 kupona od kojih su minimalno dva ista ili 8 različitih kupona i 2 ista joker kupona koji zamjenjuju propuštene kupone neće biti prihvaćena i neće sudjelovati u nagradnoj igri.

U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na gore navedenu adresu do 20. srpnja 2020., do 9 sati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!

Najveći pseći događaj na svijetu u ovoj godini i službeno je otvoren na Zagrebačkom velesajmu. Među više od 25.000 pasa nalaze se i neke ekstremno rijetke pasmine koje su prvi put izašle iz granica svoje zemlje

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'
BRITANKA IMA PROBLEM

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'

Ljudi misle da ne idem na spojeve jer sam arogantna, ali to nije razlog, jednostavno ne mogu pronaći nikoga jer ovako dobro izgledam. Boje mi se prići, kaže Britanka
Tko su Izgubljene ploče i kako je nastao viralni AI hit 'Pustite me  da spavam': 'Stiže još hitova!'
SVI IH PJEVUŠE

Tko su Izgubljene ploče i kako je nastao viralni AI hit 'Pustite me da spavam': 'Stiže još hitova!'

Iako zvuči kako neki zaboravljeni detalj ex-yu rocka, pjesma Pustite me da spavam nastala je uz pomoć umjetne inteligencije, kao i ostale skladbe na stranici Izgubljene ploče. Dvojac iz Istre otkriva kako su došli na ideju