Obavijesti

Viral

Komentari 0

Pravila nagradne igre “Osvoji Opel Insigniu”

Nagradna igra “Osvoji Opel Insigniu” traje od 18.-27.03.2011., a za sudjelovanje je potrebno izrezati, sakupiti i poslati 10 kupona iz novina 24sata

VIDEO

Na temelju članka 69. Zakona o priređivanju igarama sreću i nagradnih igara (Narodne novine 83/02)24sata d.o.o. iz Zagreba, Oreškovićeva 3d donosi slijedeća:

PRAVILA NAGRADNE IGRE
“Osvoji Opel Insigniu”

Članak 1.
Priređivač nagradne igre pod nazivom “OsvojiOpel Insigniu” je 24sata d.o.o., Zagreb, Oreškovićeva3d, OIB: 78093047651. Nagradna igra priređuje se u cilju promidžbe dnevnog lista “24sata”, te unapređenja prodaje navedenog dnevnog lista.

Članak 2.
Nagradna igra održava se od 18. do 27. ožujka 2011. u jednom kolu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Članak 3.
Početak nagradne igre “Osvoji Opel Insigniu” je petak 18. ožujka 2011.

Članak 4.
Ukupni fond nagrade u nagradnoj igri “Osvoji Opel Insigniu” iznosi 141.797,37 kn, uključujući PDV, a čini ga glavna nagrada:

Osobni automobil OPEL INSIGNIA Essentia1.6i 16V - 141.797,37 kn

Nagrade nisu zamjenjive za novac.
Priređivač se obvezuje 5% utvrđene vrijednostinagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog crvenog križa.

Članak 5.
Od 18. (petak) do 27. ožujka 2011. (nedjelja) svaki dan u 24sata objavljivat će se po jedannagradni kupon. Kupone će čitatelji izrezivatii skupljati te će tijekom 10 dana sakupiti ukupno10 kupona. U nedjelju, 27. ožujka 2011.bit će objavljen i joker kupon koji zamjenjujejedan propušteni kupon.U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji– kupci 24sata koji tijekom nagradne igresakupe 10 nagradnih kupona (ili 9 nagradnihkupona + joker kupon) i pošalju ih sa svojimpodacima: ime, prezime, adresa i broj telefona,s naznakom “Osvoji Opel Insigniu” naadresu P.P. 195, 10001 Zagreb. U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte skuponima koje su pristigle na gore navedenuadresu do utorka, 5. travnja 2011., do 9:00sati ujutro.

Članak 6.
Nagrade će se javno izvlačiti u prostorijamaredakcije “24sata”, Oreškovićeva 3d, Zagrebuz nadzor tročlane komisije imenovane odUprave 24sata d.o.o. i prisustvo javnog bilježnikai to u utorak, 5. travnja 2011. godinenakon 10:00 sati.

Članak 7.
Tročlana komisija i javni bilježnik nadziru izvlačenjenagrada, naznačenih u članku 4. ovihPravila, te o tijeku javnog izvlačenja vode Zapisnik.Svi pristigli kuponi podložni su provjeri.

Članak 8.
Dobitnik koji je osvojio nagradu u nagradnojigri “Osvoji Opel Insigniu” bit će objavljen udnevnom listu “24sata” u roku unutar desetdana, računajući od dana javnog izvlačenjanagrada u nagradnoj igri.Sudionici u nagradnoj igri – dobitnici - prihvaćajuobvezu objave imena i fotografije zapotrebe priređivača nagradne igre. Sudioniciu nagradnoj igri sudjelovanjem pristaju naprikupljanje, uporabu i objavu svojih osobnihpodataka navedenih na kuponima. Navedenepodatke upotrijebit ćemo za direktni marketing. Ispunjenjem kupona pošiljatelj daje privoluda njegove osobne podatke 24sata smijekoristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom dostavedaljnjih promidžbenih materijala 24sata i sadašnjihi budućih poslovnih partnera 24sata,uključujući i Opel Southeast Europe LLC. Podaci će se čuvati dok sam potpisnik ne zatražibrisanje iz zbirke.Potpisivanjem kupona sudionici u nagradnojigri ovlašćuju Opel Southeast Europe LLC(2040 Budaörs, Szabadság u. 117, Mađarska;“OSE”) da prikuplja i obrađuje njihove osobnepodatke navedene na kuponu za svrhe marketinga,istraživanja tržišta, praćenja prodajnihpodataka, kao i uspostavljanja kontakta snjima (npr. u svrhu upoznavanja s ponudomproizvoda i usluga, promocija, reklamnihkampanja i oglasa itd.), bilo neposredno iliputem OSE-ovih izvršitelja obrade. Sudioniciu nagradnoj igri suglasni su da OSE može povjeravatinjihove osobne podatke svim društvimaunutar General Motors Grupe, OSE-ovihdistributera i zastupnika sa sjedištem unutarili izvan Europske Unije.OSE će poduzeti sve razumno potrebne korakeda bi osigurao da se njihovi osobni podaciobrađuju i koriste na siguran način i usuglasnosti s primjenjivim zakonodavstvom.Tvrtka i sjedište izvršitelja obrade: CraneLtd. Hungary, H-1138 Budimpešta, Révészutca 27-29, Mađarska. OSE će sudionicimanagradne igre omogućiti postavljanje pitanjao obradi njihovih osobnih podataka, ili zahtijevanjenjihovog brisanja ili ispravka, u bilokoje doba, i to na slijedećim adresama: OPEL1463 Pf. 933 (adresa poštanskog pretinca),ili na e-mail adresu info@opel.hr. OSE možeproslijediti njihovu obavijest o zabrani daljnjeobrade osobnih podataka sa svojim distributerimaili zastupnicima kako bi u potpunostiudovoljio njihovom zahtjevu. Pri dostavi svakogupita odnosno zahtjeva za ispravak ilibrisanje podataka sudionici u nagradnoj igritrebaju dostaviti svoje točne osobne podatke,radi olakšavanja njihove identifikacije. Nadalje,sudionici u ovoj nagradnoj igri su ovlaštenipodnijeti prigovor na način obrade/čuvanjasvojih osobnih podataka. Ukoliko se ne slažu sodlukom koju je OSE donio u povodu njihovogprigovora, sudionici nagradne igre se moguobratiti hrvatskoj Agenciji za zaštitu osobnihpodataka ili nadležnom sudu.

Članak 9.
Priređivač nagradne igre osigurava sve objavljenenagrade u nagradnom fondu i jamči dobitnikunjihovu isporuku.

Članak 10.
Svaki dobitnik u nagradnoj igri, koji je ispuniouvjete utvrđene ovim pravilima, treba preuzetinagradu u roku 30 (trideset) dana od danaslužbene objave o ostvarivanju dobitka u nagradnojigri.Po isteku roka iz stavka 1. ovog članka priređivačće pismeno obavijestiti dobitnika o dobitkui pravu da ga preuzme u roku 10 dana.Po isteku tog naknadnog roka dobitnik gubipravo preuzimanja ostvarene nagrade.Ukoliko je dobitnik nagrade iz ove nagradneigre maloljetan na dan izvlačenja dobitnika,nagrada glasi na ime roditelja ili zakonskogskrbnika, te ju on i preuzima u ime dobitnika.

Članak 11.
Trenutkom preuzimanja nagrade, odnosnopotpisom sporazuma (ugovora) o preuzimanjunagrade, prestaju sve daljnje obveze priređivačanagradne igre prema dobitniku.

Članak 12.
U slučaju da se u nagradnu igru uključi manjesudionika od broja nagrada koje su predviđenenagradnim fondom, dodijeliti će se onolikonagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalosudionika, nepodjeljene ili nepodignute nagradebit će prodane na javnom natječaju, a sredstvaostvarena prodajom uplaćena u koristdržavnog proračuna.

Članak 13.
Nagradna igra može se prekinuti samo u slučajuda nastupe okolnosti za koje priređivačnije odgovoran, odnosno koje nije mogaospriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će oprekidu nagradne igre biti obavješteni putemdnevnog tiska.

Članak 14.
U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenicipriređivača sa svojom užom obitelji.

Članak 15.
Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaćaprava i obaveze iz ovih Pravila. Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvofinancija na njih dade suglasnost i nakonšto uz navođenje klase, urudžbenog broja idatuma suglasnosti budu objavljena u dnevnomtisku.

Članak 16.
U slučaju spora između priređivača i sudionikaove nagradne igre nadležan je Općinski sud uZagrebu.

Radovan Klaić
Član Uprave
KLASA: UP/I- 460-02/11-01/174
UR. BROJ: 513-07-21-07/11-2
Zagreb, 16. ožujka 2011.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj
POGLEDAJTE KOMPILACIJU

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj

HRVATSKA: Ovo nema nigdje na svijetu, pomislili smo često kad bismo ugledali neku novu građevinsku soluciju koje su se Hrvati dosjetili. Nešto je tu privatne gradnje, za većinu su odgovorne vlasti, a zajednička osobina im je bizarnost. Nešto od ovoga je u međuvremenu popravljeno ili je nestalo, ali fotografije nam ostaju. Ovo su najčudnija i najbizarnija građevinska rješenja u Hrvatskoj.

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'
POGLEDAJTE VIDEO

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'

Radujem se našim raspravama i dijalogu, rekao je Andrej Plenković koji se uključio na TikTok. Njegov prvi video u sat vremena pregledan je oko 6000 puta
VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'
POTEZOM NASMIJAO INTERNET

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'

HRVATSKA - Nižu se reakcije na snimku starijeg gospodina koji se spušta niz zgradu na ne baš uobičajen način. Objava na popularnoj Instagram stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" je u kratkom roku prikupila na stotine 'lajkova' i komentara, a starijeg gospodina su neki s razlogom prozvali - Dalmatinski Spiderman. "Možda je muž ranije došao doma", "Barem ima gaće na sebi", "Bježi od svoje kuće i ukućana", "Išao je viriti susjedu koja se presvlači", samo su neki od komentara. Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini.