Obavijesti

Viral

Komentari 0

Pravilnik nagradnog natječaja PIP - Medena patrola

"PIP – Medena patrola“ kruži Zagrebom od 27. svibnja do 7. lipnja i obilazi vaše najomiljenije kafiće. Pročitajte pravila nagradnog natječaja.

VIDEO

Članak 1.
Naziv nagradnog natječaja je "PIP - Medena patrola“. Natječaj se odvija od 27. svibnja do 7. lipnja. Organizator nagradnog natječaja je tvrtka PIP  d.o.o., Karlovačka 8d, 10 451 Pisarovina. Izvršnu realizaciju natječaja na terenu u navedenom razdoblju osigurava Radio Kaj d.o.o., a web igru spretnosti provodi 24sata d.o.o. na digitalnoj platformi 24sata.hr tijekom istog vremenskog perioda.

Članak 2.
U svakog radnog dana u navedenom razdoblju tvrtka PIP u suradnji s izvršnim producentom Radijem Kaj posjetit će niže navedene kafiće, te će svim osobama koje u trenutku dolaska „PIP Medene partole“ konzumiraju kavu s mednim sladilom Coffeemed darovati pakiranje Coffeemeda od 350 grama. 

Popis kafića koji sudjeluju u nagradnom natječaju:
1.  Café bar Gold, Štefanovečka 1-3, Donja Dubrava
2.  Maraschino bar, Margaretska 1
3.  Supercaffe, Preobraženska 3, Cvjetni trg
4.  Caffe bar Dante, Trg Francuske Republike 4
5.  Caffe bar Akademija, Savska 81
6.  Caffe bar Sunce, Bundek
7.  G point bar, Trg Petra Preradovića 6, Cvjetni trg
8.  Caffe bar Blue Line, Hrgovići 93c, Jarun
9.   VIVA´S bar, Prečko, Slavenskog 1, Shopping centar Prečko
10.  Jazz caffe Forum, Ninska 3, Sesvete

Članak 3.
Tijekom istog razdoblja 24 sata d.o.o. će na portalu 24sata.hr provoditi web igru spretnosti koju osobno mogu igrati svi posjetitelji portala, a ukupno pet najuspješnijih igrača koji osvoje najveći broj bodova osvojit će:

1.    Nagrada (za najveći broj bodova u web igri): Wellness vikend za dvije osobe u Termama Ptuj. Vrijednost nagrade wellness vikend za dvije osobe iznosi 418 EUR, a  uključuje poseban program u stilu Starog Rima po nazivom "Maximus Primus“ za parove. Smještaj na bazi polupansiona uključuje dva noćenja u Grand Hotelu Primus u dvokrevetnoj suiti s velikom kadom, jedan doručak u sobi, jednu zajedničku "Amor“ kupku za dvije osobe sa aromatičnim uljem, voćem i pjenušcem u trajanju 60 minuta, te neograničeno korištenje hotelskih bazena, ulaz u hotelski svijet sauna (1x dnevno za 4sata), upotrebu bazena i sauna u Termalnom Parku. Glavna nagrada je iskoristiva do 29. prosinca 2013.
2.    Nagrada su proizvodi iz asortimana PIP u vrijednosti 300 kuna
3.    Nagrada su proizvodi iz asortimana PIP u vrijednosti 200 kuna
4.    Nagrada je proizvod Coffeemed ukupno 400 grama (40 vrećica po 10 grama)
5.    Nagrada je proizvod Coffeemed ukupno 350 grama (1 pakiranje po 350 grama)

24sata će objavu dobitnika iz web igre spretnosti objaviti najkasnije 08. lipnja 2013. na digitalnoj platformi 24sata.hr

Prvu nagradu osigurava Sava Turizem d.o.o.,  Cankarijeva cesta 6, 4 260 Bled, Slovenija, ostale četiri tvrtka PIP d.o.o., a rok za dostavu nagrada je do 30 dana.

Članak 4.
Uputstva za korištenje web igre spretnosti bit će objavljena na portalu 24sata.hr.
24sata će objavu dobitnika iz web igre spretnosti objaviti najkasnije 08. lipnja 2013. na digitalnoj platformi 24sata.hr. Zabranjeno je učestvovanje u igri posredstvom računalnih programa i aplikacija. U slučaju opravdane sumnje na manipulaciju računalnim programima kako bi se osiguralo sudjelovanje u igri i/ili osvajanje nagrade na nepošten način,  24 sata d.o.o. pridržava pravo poništiti rezultate web igre spretnosti te pokrenuti odgovarajuće postupke protiv kršitelja.
U natječaju i web igri spretnosti mogu sudjelovati sve osobe osim zaposlenika organizatora PIP d.o.o., te zaposlenika izvršnih realizatora Radija Kaj i 24sata sa svojim užim obiteljima.

Članak 5.
Kafići koji sudjeluju u natječaju dužni su u navedenom razdoblju, a najmanje tijekom dva sata na jedan, unaprijed dogovoreni dan dolaska "PIP Medene patrole“ svim gostima koji naruče kavu, uz kavu bez dodatne nadoplate servirati i medno sladilo Coffeemed. Tvrtka PIP će o svom trošku uključenim kafićima osigurati dovoljne količine proizvoda Coffeemed za sempliranje/uzorkovanje kako opisuje natječaj. Kafići koji sudjeluju u natječaju dodatno će goste o akciji informirati izlaganjem letaka i B2 plakata na vidnom mjestu

Članak 6.
Propozicije natječaja i Pravilnik o web igri donosi Organizator u dogovoru s izvršnim realizatorima Radijem Kaj i 24sata.

Zagreb, 17. svibnja 2013.
PIP d.o.o.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Zagrepčanina razbjesnila žena na benzinskoj pumpi: 'S gospođom nema rasprave'
OVO MNOGI RADE...

VIDEO Zagrepčanina razbjesnila žena na benzinskoj pumpi: 'S gospođom nema rasprave'

Stala gospođa na prvu pumpu, i nitko sad ne može od nje proći, požalio se Zagrepčanin na TikToku...

Žene pitali 'bi li radije zaglavile u šumi s medvjedom ili nekim muškarcem?' Odgovor šokira
VIRALNO PITANJE

Žene pitali 'bi li radije zaglavile u šumi s medvjedom ili nekim muškarcem?' Odgovor šokira

Žene su objasnile na društvenim mrežama zašto misle da je medvjed bolja opcija
U autu šibenskih tablica izložio Dinamovu zastavu, dobio lijepu poruku: 'Ne boj se, prijatelju...'
PORUKA SA SREDNJAKA

U autu šibenskih tablica izložio Dinamovu zastavu, dobio lijepu poruku: 'Ne boj se, prijatelju...'

Kad stražnjeg prozora vidi se izložena Dinamova zastava, nepoznati čovjek odlučio mu je napisati kako nije trebao to raditi jer mu nitko neće uništiti automobil zbog tablica