Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
48 komentara

Prijatelju za rođendan kupili auto: 'Znali su da volim Škode'

Svoje je prijatelje i prijateljice Karlo Posavec povodom rođendana počastio roštiljem i gemištima kod vikendice, a vesela zabava i druženje je potrajalo sve do jutra

Foto: zagorje.com
48 komentara

Karlo Posavec iz Zaboka, svoj će 27. rođendan pamtiti cijeli život. Njegovi prijatelji, poklonili su mu za njegov dan auto upakiran u crvenu mašnu.

- U subotu smo slavili rođendan u vikendici. Sa mnom je svoj 26. rođendan slavio još jedan prijatelj. Najprije su svi bili unutra, a onda su izašli van i rekli mi da me vani čeka poklon. Bio sam jako iznenađen kada sam ugledao Škodu Favorit bež boje. Bio je to oldtimer iz 89. ili 90 godine. Do sada ni ja, a ni bilo tko iz mojeg društva nije dobio takav ili sličan poklon. Bilo je smijeha, zezancije, pljesak i skandiranje kad sam došao van - kaže Karlo koji svake godine slavi rođendan u društvu prijatelja.

Obično svaki od njih da oko 100 kuna ili se pak slavljeniku poklone bonovi pa svatko kupi sebi neku korisnu stvar koja mu najviše treba.  Karlo kaže da su u njegovoj obitelji Škode omiljeni automobili. Tata vozi već četvrtu Škodu, pa je ta ljubav prema Škodama, kaže Karlo, i na njega prešla. Kada doista treba auto, onda uzme tatin.

-  Vjerojatno su moji prijatelji znali da volimo Škode pa su se odlučili za takav auto. Ranije sam imao Mercedes, isto oldtimera, pa je eto i tu sličnost. Trenutno mi auto nije potreban. Imam svega 500 metara od kuće do posla, pa prošećem. Škoda koju su mi poklonili, još nije registrirana. Nisam siguran hoću li je zadržati ili prodati. Jednom kada dobijem stalni posao namjeravam kupiti vlastiti auto, ali sada mi trenutno zaista ne treba. Od skupljenog iznosa, ostalo je još nešto novaca, što su mi također dali za registraciju. Još nisam odlučio što ću s njom - rekao je Karlo koji kao ekonomist stažira u Gradskoj upravi u Zaboku. Svoje je prijatelje i prijateljice povodom rođendana počastio roštiljem i gemištima kod vikendice, a vesela zabava i druženje je potrajalo sve do jutra.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message