Obavijesti

Viral

Komentari 0

Robot s vibratorom grli i tepa ženi za vrijeme seksa

Robot s vibratorom grli i tepa ženi za vrijeme seksa
1

Iako seks s robotima zvuči kao prava znanstvena fantastika, istraživač i pisac David Levy tvrdi da su silikonski partneri realniji nego što mislimo...

VIDEO

Čovjekoliki roboti sa svim funkcionalnim dijelovima tijela naći će mjesto na tržištu kroz pet godina. A, za 20 godina bit će potpuno socijalno prihvaćeni. Tako barem tvrdi autor knjige "Love and Sex With Robots" (Ljubav i seks s robotima), Kanađanin David Levy koji se školovao u Londonu. Znanstvenik, također, predviđa da će 2050. godine biti prvo vjenčanje čovjeka s robotom. Na kanadskom sveučilištu Alberta održao je predavanje o romansi čovjeka i robota koje je slušalo oko 100 studenata.
- Vjerujem da je seksanje s robotima neizbježno - rekao je publici.
Američki i japanski proizvođači već su napravili seks lutke koje su nalik pravim ženama, ali nedostaje im interakcija. Samo se čeka poduzetnik koji će biti voljan kombinirati seks lutke s postojećom umjetnom inteligencijom. Roboti bi trebali pokretima i govorom odgovarati seksualnim partnerima.
- Zamislite samo robota s vibrirajućim penisom i senzorima koji zagrli ženu tijekom seksa i kaže joj sve što ona želi čuti. Baš onako kako piše u Cosmu - dodao je Levy.
Postojeće seks lutke, koja se mogu prilagoditi po boji kose, očiju i građi tijela željama kupca, koštaju oko 57.000 kuna.
U kombinaciji s umjetnom inteligencijom, na početku će, zbog cijene, biti rezervirane samo za bogate. Ali, Levy predviđa da će postojati mogućnost iznajmljivanja. Slične agencije, koje iznajmljuju seks lutke već postoje u Japanu i Južnoj Koreji. Skepticima u publici, Levy je naglasio koliko se promijenila institucija braka u posljednjih 50 godina, od razvoda do homoseksualnih brakova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Sjećate se policajke Vere koja je šefu plesala u krilu? Nije zbog toga dobila otkaz...
SKANDAL U POLICIJI

VIDEO Sjećate se policajke Vere koja je šefu plesala u krilu? Nije zbog toga dobila otkaz...

Prije tri godine bila je na naslovnicama nakon što su procurile snimke s razuzdane zabave. Nisu je sankcionirali, a poručnika kojem je plesala u krilu su premjestili. No vrckava Vera napravila je novi incident

Amerikanku su šokirale cijene u trgovini u Dalmaciji. Objavila je video:  'Puno skuplje nego lani'
POČELO JE...

Amerikanku su šokirale cijene u trgovini u Dalmaciji. Objavila je video: 'Puno skuplje nego lani'

U Hrvatsku se preselila prošle godine i u starim objavama i intervjuima objasnila je kako je to 'ljekovito' za njezino zdravlje...
FOTO Nije ti to kolut za plažu!  Ovako je Splićanin vozio gume
PROMETNE CIRKUSARIJE

FOTO Nije ti to kolut za plažu! Ovako je Splićanin vozio gume

Snađi se druže metoda uvijek pali. A to vrijedi i za Splićanina koji je morao prevesti dvije gume, a vozio se na mopedu