Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Sakupljaj kupone iz 24sata i osvoji fantastični Audi A1

OD PETKA, 22. 11. Sakupljajte deset kupona iz tiskanog izdanja 24sata i osvojite fantastičan automobil, Audi A1, koji je idealan pratitelj za urbani životni stil

Audi A1 Sportback
Foto: PROMO
0 komentara

U petak počinje nova nagradna igra u kojoj uz samo deset nagradnih kupona iz tiskanog izdanja 24sata možete osvojiti sjajan automobil - Audi A1.

Audi A1 Sportback 25 TFSI Advanced idealan je pratitelj za urbani životni stil. Druga generacija uspješnog kompaktnog modela obilježena je markantnim, atletskim dizajnom s ikonografskim karakteristikama relija. U skladu s time unutrašnjost nastupa sportski i emocionalno te nudi mogućnost individualizacije. Ima Audi connect remote & control, Bluetooth sučelje, Digitalnu instrument ploča s 10.25” zaslonom u boji, MMI Radio plus, podesivi limitator brzine, senzor za svjetla i senzor za kišu, upozorenje kod izlaska iz prometnog traka, električno podesiva i grijana vanjska osvrtna zrcala i višenamjenski sportski kožni upravljač plus s 3 kraka.

Od petka, 22. studenog, do nedjelje, 1. prosinca, svaki dan u 24sata objavljivat ćemo po jedan nagradni kupon. Kupone će čitatelji izrezivati i sakupljati te će tijekom deset dana sakupiti ukupno deset kupona. U ponedjeljak, 2. prosinca i utorak, 3. prosinca 2019., bit će objavljen po jedan joker kupon koji zamjenjuje po jedan propušteni kupon. Joker kuponi su različiti. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji, kupci 24sata, koji tijekom nagradne igre sakupe deset nagradnih kupona (ili devet nagradnih kupona + joker kupon ili osam nagradnih kupona + dva joker kupona), ispune ih traženim podacima i pošalju na adresu P.P. 700, 10 001 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra – „Osvoji Audi A1“. Niti jedna kuverta koja u sebi sadrži deset kupona od kojih su minimalno dva ista ili osam različitih kupona i dva ista joker kupona koji zamjenjuju propuštene kupone neće biti prihvaćena i neće sudjelovati u nagradnoj igri.

U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na navedenu adresu do utorka, 17. prosinca 2019., do 9 sati. Isti dan nakon 10 sati nagrada će se javno izvlačiti u prostorijama redakcije uz nadzor tročlane komisije i prisutnost javnog bilježnika.

PRAVILA KORIŠTENJA OSOBNIH PODATAKA:

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri “Osvoji Audi A1”, koja se održava u jednom kolu od 22.11. do 3.12.2019. kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz kupona (ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/ broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu slanja Informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva 24sata d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom i/ili SMS-om. Želimo napomenuti da imate pravo povući ovu danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegova zastupnika u pisanom obliku na adresu (Oreškovićeva 6H/1, Zagreb), e-mailom (marketing@24sata) ili usmenim putem. Po primitku izjave o povlačenju privole, 24sata d.o.o. kao voditelj obrade će pisanim putem potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju više se neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Treba napomenuti kako će sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje ostati pravno valjani.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message