Viral

Komentari 91

Seminar za sponzoruše: Kako pronaći bogataša i zadržati ga

Seminar za sponzoruše: Kako pronaći bogataša i zadržati ga

Na 'Summitu sponzoruša' u četvrtak u Londonu, samopriznate sponzoruše učile su kako pronaći i zadržati bogate sponzore, koji će ih obasipati novcem i darovima

"Što ako želim biti trofejna žena?", upitala je žena iz publike tijekom seminara. Samoprozvana sponzoruša Clover Pittilla, koja je držala predavanje, odgovorila je: "Napravi to, slijedi svoje snove".

Pittilla (21) je studentica farmacije koja je 'predavala' na godišnjem okupljanju sponzoruša, organiziranog od strane osnivača aplikacije za spojeve "Seeking Arrangement". Aplikacija omogućuje sponzorima da pronađu sponzorušu po izboru, bez spolnih predrasuda.

Sponzoruše željne znanja platile su 150 funti kako bi naučile trikove koji će im pomoći da privuku što bogatijeg sponzora. Na kraju okupljanja organizirana je i zabava, na kojoj su sve polaznice seminara imale priliku isprobati novonaučene vještine.

Bendon Wade (na slici lijevo), osnivač aplikacije "Seeking Arrangement", ističe kako 'poslovan odnos' ima dosta prednosti.

- Rekao bih da je 'hodanje' u početku vrlo površno, sve je u izgledu i koliko novca tko ima u novčaniku. Dugotrajne veze moraju se temeljiti na ljubavi i povjerenju. Moja stranice promiče iskrenost. Morate biti brutalno iskreni o tome što želite u vezi - kaže Wade.

Natalie Wood (31), kozmetičarka, ističe kako koristi aplikaciju nekoliko godina:

- Napomenula bih svima, koji bi me optužili da samo želim novac, da samo radim na tome što želim. Ako želim bolji život i mogu ga imati, zašto ne bih? Možda su samo ljubomorni na moj fantastični život?