Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sexy tijelo i bose noge u novom spotu Maje Bajamić

Pjesma "Prvi put" zarazna je na prvu, a ritam pjesme tjera na ples. Atraktivni spot pogledat će te, zasigurno, nekoliko puta, jer sexy tijelo, bose noge i ples Maje Bajamić ostavit će Vas bez daha

Foto: Maja Bajamic
0 komentara

Splitska r'n'b pop i soul pjevačica Maja Bajamić, nakon kraće diskografske stanke snimila je novi singl "Prvi put". Kako smo i obećali čitatelji 24sata prvi je mogu čuti pjesmu i vidjeti spot. Pjesmu autorski potpisuju Jerko Marić i Hrvoje Jagaronec, a produkciju potpisuje Jerko Marić. "Pjesma me na prvu osvojila tekstom, u kojem sam se pronašla. To je stanje u kojem se danas pojedinac nađe unutar društva koje ga okružuje. Svijet sudi, a pojedinac u svom svijetu nalazi najbolje za sebe. Poanta pjesme u refrenu je izvući najbolje iz svega, bez obzira na okolnosti. Glazba je moderna i dinamična, što je odraz mog temperamenta. Ova pjesma mi je posebnija od svih koje sam dosad objavila jer sam prvi put kompletno odradila produkciju iste. Sretna sam ", objasnila je Maja.


 "Spot je sniman u jednom ministarstvu, a radnja je minimalistička. Pokreti tijela, bose noge, facijalna ekspresija, kombinacija interijera i eksterijera i svjetlosni efekti bili su sasvim dovoljni da se izrazim u potpunosti", rekla je Maja. 

Maja Bajamić s pet godina počinje pjevati u dječjem zboru „Marjanski tići“, a široj javnosti postaje poznata 2011. godine kao jedna od sudionica HTZ-a, hrvatskog glazbenog reality showa, gdje osvaja četvrto mjesto. Početkom 2013. godine objavljuje prvi r'n'b singl „Nešto“ te snima spot koji jedan hrvatski portal smješta u top 10 hrvatskih glazbenih spotova. Osim „Nešto“ objavljuje i prvi dvostruki singl s pjesmama „Na kraju ljubavi“ i „Za ljubav živjeti“, „Sada treba mi“ i druge. Početkom siječnja 2016. počinje na radu svog albuma prvijenca, a pjesma "Pvi put" predstavlja žanr i stil toga albuma.


Više o Maji saznajte na: https://www.facebook.com/Maja.Bajamic.Official.Page/?fref=ts

 

 

Možda vas zanima i ovo:
Message