Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
100 komentara

Skrivena kamera: Naivno je upao u zamku svoje djevojke...

Odlučila je testirati vjernost svog dečka, ali čini se - bolje da nije. Njezin momak se našao u društvu zgodne djevojke u restoranu i nije mogao odoljeti pokušaju zavođenja...

Djevojka mu smjestila zamku
Foto: Screenshot

To Catch a Cheater, ili u prijevodu uloviti varalicu, je YouTube kanal koji otkriva koliko netko cijeni svoju vezu. Osoba svom partneru smjesti atraktivnu zavodnicu ili zavodnika i zatim na skrivenoj kameri prati njegove reakcije. Protagonist ovog videa, dotični Charlie, dosad je bio u vezama samo s vitkim djevojkama, dok je ova partnerica iznimka.

Upravo zato odlučila mu je namjestiti atraktivnu Helen prilikom rutinskog naručivanja kave. Situacija nije krenula onako kako je djevojka zamislila, a kap koja je prelila čašu bila je kad je Charlie na Helenino pitanje ima li djevojku odgovorio negativno.

Charlie i Helen su izmijenili brojeve, a njegova srodna duša ostala je šokirana i odlučila ga nazvati. Rekla mu je da je uhvaćen u zamci i da je učinio upravo ono što je mislila da će učiniti. Charlie se pokušao izvući s izlikama, ali nije mu uspjelo, dok je nesretna djevojka završila u suzama...

>>> Ako imate smiješni video pošaljite nam ga na mail mojvideo@24sata.hr za Oops Croatia. U mailu ostavite vaše podatke - ime, prezime i mjesto gdje je snimljen video. Kratko nam opišite o čemu se radi u videu i tko je glavni glumac ili glumica. Za svoju i tuđu simpatičnu sramotu koju je zabilježila kamera možete osvojiti i do 1000 kuna. Sretno i (ne)spretno!

PRETPLATITE SE NA OOPS CROATIA:

http://bit.ly/oops_cro_sub
Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message