Obavijesti

Viral

Skriveni talenti simpatičnog glumca za koje niste znali!

Skriveni talenti simpatičnog glumca za koje niste znali!
18

Otkrivamo vam skrivene talente zvijezde parodija, Marlona Wayansa, kojeg ćemo gledati u iščekivanom filmu "ParaNEnormalna aktivnost" od 21. veljače!

Povodom dolaska filma „ParaNEnormalna aktivnost“ u naša kina, otkrivamo vam talente scenarista i glavnog glumca za koje sigurno niste znali!

Marlon Wayans većinom je poznat po šaljivim ulogama, no taj nadareni glumac i scenarist ima još asova u rukavu!

Jeste li znali da je Marlon autor stripova i serije knjiga, kao i dječjih slikovnica?

Serija njegovih stripova pod nazivom „Super Bad James Dynomite“ prati detektiva pod imenom James Dynomite, koji pomaže policiji sa zločinima u crnačkim zajednicama. Marlon također nastavlja objavljivati seriju knjiga „101 način“ koja broji naslove „101 način kako znati da si sponzoruša“, „101 način kako znati da je vrijeme odseliti iz mamine kuće“ te „101 način kako znati da imaš geto Božić“, a njegova serija slikovnica za djecu „Boo Crew“ nastala je prema njegovom predlošku dječje serije za Nickleodeon!

Svestranog glumca ne propustite pogledati u „ParaNEnormalnoj aktivnosti“, urnebesnoj parodiji na poznate hororce - "Paranormal Activity", "The Devil Inside", "Sinister" i "The Last Exorcism" koji su mnogima utjerali strah u kosti! Marlon glumi Malcolma koje s Keishom useli u svoju kuću iz snova, ali vrlo brzo otkrivaju da nisu sami, te da u kući živi demon. Vrlo brzo Keisha postane opsjednuta, a Malcolm traži pomoć kako se ne bi ugrozio njihov seksualni život. Tako se Malcolm obrati svećeniku, psihijatru i timu istjerivača duhova za pomoć... Hoće li uspjeti istjerati demona iz Keishe i cijele kuće, pogledajte u parodiji godine!

Film u kina stiže 21. veljače, stoga sačuvajte idući link jer ćete na njemu uskoro moći rezervirati svoje ulaznice!

http://www.blitz-cinestar.hr/cinestar/paranenormalna-aktivnost/2514/20130208

Dobra zabava i puno smijeha zagarantirani su uz Marlona, koji je već mnogo puta dokazao je kralj ovog žanra!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!
NEVJEROJATNA SNIMKA

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!

ZAGREB Snimku je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Na njoj se vidi da vozač uopće nije usporio prije kružnog toka na Tuškancu niti je ušao pravilno u njega. Krivim smjerom je samo proletio ravno! Što je najgore, neki ga i brane: 'Pa nije nikoga bilo, ne vidim što je napravio krivo...' Strahuje se da iza tog komentara stoji čovjek koji ima vozačku. Pravu...

U Zagorju snimali kako pretječu policiju i sve stavili na internet. Iz auta trešti cajka 'Hej policijo'
PAMETNO

U Zagorju snimali kako pretječu policiju i sve stavili na internet. Iz auta trešti cajka 'Hej policijo'

Na snimci piše za koju nije jasno kad je nastala, čuje se i smijeh. Sudeći po glasovima koji se mogu razaznati unutar automobila, radi se o mlađim ljudima. Naslov snimke je 'Tko se još usudi?'
FOTOGALERIJA Na izložbi pasa u Zagrebu i pasmina koja dosad nikad nije otišla iz svoje zemlje
POGLEDAJTE FOTKE

FOTOGALERIJA Na izložbi pasa u Zagrebu i pasmina koja dosad nikad nije otišla iz svoje zemlje

Na Zagrebačkom velesajmu 24. travnja otvorili su Svjetsku izložbu pasa koja traje do 29. travnja. Posjetitelji mogu vidjeti 24.834 psa koji će se predstaviti u gotovo 400 pasmina.