Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Slučajno zaključao staricu preko noći u javnom wc-u

Bus kojim je putovala Britanka Gwyneth Coles (77) stao je putnicima na zahod. Održavatelj wc-a mislio je da su svi izašli i zaključao ga

24sata/ilustracija
Foto: 24sata/ilustracija
1 komentara

Održavatelj javnog zahoda u britanskom Pickeringu nehotice je zaključao preko noći prabaku Gwyneth Coles. Nesretna je starica provela sama u toaletu punih dvanaest sati. Coles je bila na putovanju, a otišla je na zahod kad je vozač autobus stao na pauzu. Održavatelj je prije odlaska vikao da provjeri ima li koga, no bakica ga nije čula. Budući da se nije vratila kući, rođaci i prijatelji prijavili su policiji njen nestanak.
- Nisam mogla dozvati nikoga jer nema načina. Nisam imala mobitel. Ostao mi je u autobusu. Ovdje nema ničega, nikakve hitne opreme. Shvatila sam da nitko neće skužiti da sam tu. Izaći ću tek kad se zahod otvori drugi dan - ispričala je Coles.
U sedam sati ujutro sljedećeg dana zaposlenik je došao i zatekao Coles unutra. Vlasnici zahoda ispričali su se bakici i poslali joj veliki buket cvijeća.
Policija je pokrenula istragu, no ubrzo su ustanovili da održavač toaleta nije slijedio uobičajenu proceduru prije zatvaranja. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message