Viral

Komentari 64

Španjolac tvrdi da živi u 2028. godini: Svi su nestali, samo sam ja preživio, užasno me strah...

Španjolac tvrdi da živi u 2028. godini: Svi su nestali, samo sam ja preživio, užasno me strah...

Španjolac Javier postao je slavan na društvenim mrežama zbog svojih objava u kojima tvrdi da živi u 2028. godini i da je ostao sam na svijetu. Na TikToku ga prati nevjerojatnih 6,5 milijuna ljudi..

Živim u 2028. godini. Već 340 dana nisam vidio drugu živu osobu. Svi su nestali, govori u jednoj od svojih snimki bloger i TikToker koji se predstavlja samo kao Javier. Ovaj muškarac tvrdi da je ostao sam u budućnosti, a kao dokaze objavljuje fotografije praznih ulica svojeg grada. Valencia, jedan od najljepših španjolskih gradova, na njegovim fotografijama potpuno je prazna, što je zaintrigiralo dio mlađe publike da se 'navuče' na Javierove objave. Trenutačno ga na društvenim mrežama prati više od 6,5 mil. ljudi, piše Mirror.

Tvrdi da u budućnosti i dalje ima električne energije, kao i da je internet dostupan, pa zato može objavljivati sadržaj online...

- Prošao sam brojne gradove. Barcelonu, Malagu, Madrid... Svi su prazni. Što mi se to događa, zašto ja? - pita se u jednoj od popularnijih snimki.

Od svojih pratitelja traži pomoć.

- Ne znam zašto sam zapeo u ovakvoj budućnosti. Strah me. Danas sam uspio pronaći nešto za jesti, ali tko zna za dalje... Javite mi ako mi možete pomoći na neki način - zavapio je Javier. 

Većina je pohvalila njegove snimke, priznaju da u njima uživaju, ali da su svjesni da je sve to lažno. Međutim, mali dio korisnika interneta povjerovao je u Javierove priče.

- Čovjek ima na stotine snimki. S trgova, iz muzeja, s plaže, s obale... Na njima nema ljudi. Ne znam što vam više treba kao dokaz.