Obavijesti

Viral

Komentari 15

Spasili spaljene štence, a onda im u autu došli na svijet novi...

Spasili spaljene štence, a onda im u autu došli na svijet novi...

Volonteri udruge Indigo spasili su kujicu i četiri štenca koje je netko kod Broda polio benzinom i zapalio. Krenuli su i po napuštenu kujicu u Benkovac. Ali ona se okotila na putu do Zagreba

VIDEO

Volonteri udruge Indigo ovih dana su objavili šokantnu vijest o štencima koji su poliveni benzinom i zapaljeni kraj Slavonskog Broda. Dvoje štenaca je nažalost uginulo, volonteri su spasili preostale štence i njihovu mamu.

A onda im je stigao i poziv upomoć iz Benkovca. Ondje je kraj napuštene kuće, u dvorištu, zavezana lancem, danima bez hrane i vode bila kujica. Dobri ljudi su pozvali volontere, a oni su krenuli u potragu za njenim novim domom.

POGLEDAJTE  GALERIJU

5

- Doznali smo da je kujica i skotna, da čeka štence, ali smo procijenili da će se to dogoditi tek za 15 dana.  Prošlo je još pet dana kada su nam se javili njemački aktivisti koji spašavaju napuštene pse iz Dalmacije, pa su poručili da će dovesti kujicu danas, u četvrtak 13. lipnja, iz Benkovca. Čekali smo ih u Lučkom, ali kad su stigli, imali smo što vidjeti! Kujica je putem donijela na svijet pet štenaca!- ispričala nam je volonterka Indiga Ivona Benko. 

GALERIJA: Štenci iz okolice Slavonskog Broda

6

Iz Indiga poručuju da im je za štence svaka pomoć dobrodošla, trebaju im kotilice i ogradice za štence, sredstva protiv parazita (Drontal Puppy), a primaju i donacije na račun HR1123600001102382959.  

Monstruma će teško pronaći

Gospođa je prošle subote na putu prema poslu u okolici Slavonskog Broda čula lavež i osjetila miris dima. Netko je zapalio šest štenaca, pored njih je bila kujica koja je lajala. Uspjela ih je izvući iz vatre, ali dvoje nije preživjelo, ispričala nam je Jasenka Pavić iz udruge Indigo.

Brođanka koja je pronašla i spasila četvero štenaca uzela ih je kući, zajedno s mamom koja je lavežom očito htjela dozvati pomoć.

Štenci, kako nam je ispričala Jasenka Pavić, nisu bili stariji od pet dana.

- Još se hrane majčinim mlijekom pa ih nećemo razdvajati. Tražimo im privremeni smještan jer gospođa koja ih je spasila ne može se brinuti za njih. Čipirat ćemo ih i cijepiti i kad malo ojačaju, pokušat ćemo im pronaći udomitelje - rekla je Jasenka Pavić.

Monstruma koji je zapalio štence teško će pronaći jer kujica nije čipirana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Znate li što zapravo znači 'bre'?
NEKOLIKO TEORIJA

Znate li što zapravo znači 'bre'?

Jedna od teorija ide prema tome da 'bre' ima porijeklo iz turskog jezika i da znači 'magare' ili 'budalo'. Druga teorija je da je to skraćena verzija od originalne riječi 'hombre'

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!
Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju