Viral

Komentari 51

Muha stalno zujala u studiju pa se odmorila na Kerumovoj glavi

Muha stalno zujala u studiju pa se odmorila na Kerumovoj glavi

Željko Kerum, kandidat na ovim parlamentarnim izborima imao je živopisnih replika za vrijeme emisije, pa je Mariju Selak Raspudić upitao "šta je bila potriba da i vi i muž uđete u stranku? Ko će čuvat dicu?"

Korisnici društvenih mreža uočili su da je na sinoćnjem gostovanju Željka Keruma u emisiji Otvoreno na HRT-u muha sletjela na njegovu glavu.

- Cijelu emisiju muha zuji po studiju. Od svih glava izabrala je Kerumovu. Znakovito - piše u objavi. 

Čim je izašao prvi status na ovu temu, krenuli su komentari poput: "Vidjela sam to. Nisam bila sigurna je l' to muha u studiju ili nama na televiziji". 

Jeste li i vi vidjeli muhu? 

Inače, bivši splitski gradonačelnik i sada kandidat na idućim parlamentarnim izborima, imao je živopisnih replika za vrijeme emisije, pa je tako Mariju Selak Raspudić upitao "šta je bila potriba da i vi i muž uđete u stranku? Ko će čuvat dicu?".

Na početku emisije zanimalo ga je tko je Igor Peternel, čovjek iz Domovinskog pokreta Miroslava Škore. Peternel mu je kasnije upadao u riječ, pa je Kerum odbrusio: 
- Vi niste u životu podilili dvi plaće pa ne možete prikidat nekoga je ko podilio tri, četri iljade! 

Mirelu Holy upitalo je "Je l' se može online lovit riba, je l' može kukumar, paradajz online? 

Na pitanje voditelja u kojim izbornim jedinicama će njegov HGS izaći na izbore, odgovorio je: "Lovin ove Škorine (glasače), kad pročitan u kojoj je jedinici Škoro tamo ću ić". Tražio je onda voditelja da mu kaže gdje Škoro izlazi na izbore, a voditelj mu nije htio dati taj podatak. Kao razlog zašto bi ljudi trebali glasati baš za njega, Željka Keruma, kratko je kazao: "Ja bi pozva ljude da glasaju za mene jer ja san iznenađenje ovih izbora".

Također je dodao da će, uđe li u Sabor, koalirati s onim tko pobjedi. Nije mu važno tko će to biti.