Obavijesti

Viral

Komentari 110

Stalno viđate isti niz brojeva? Evo koje je njihovo značenje...

Stalno viđate isti niz brojeva? Evo koje je njihovo značenje...
3

NISU SLUČAJNOST: Brojevi koji se ljudima ponavljaju u raznim situacijama imaju važno značenje, tvrdi autorica ideje o anđeoskom iscjeljivanju i pomoći

VIDEO

Ako svaku večer pogledate na sat u isto vrijeme, primjerice u 22 sata i 22 minute ili 23 sata i 23 minute, ili se svako jutro bez povoda budite u 4 sata i 44 minute, a tijekom dana često primjećujete brojeve koji se ponavljaju u nizu (primjerice, često bacite pogled baš u 11 sati i 11 minuta), moguće je da anđeli pokušavaju privući vašu pozornost. 

Iako smo najčešće skloni vjerovati da su spomenute situacije plod slučaja, ponavljanje brojeva je zapravo jedan od čestih načina na koje nam anđeli šalju poruku i tome svakako treba posvetiti pažnju, kaže Branka Sarajlićmajstorica tarota, koja se bavi i značenjem brojeva u životu.

- Kad nam anđeli u snu šapnu da pogledamo na sat ili nas prekinu u nekoj svakodnevnoj zanimaciji da bismo vidjeli iste brojeve na satu na zaslonu mobitela, oni se nadaju da ćemo toga postati svjesni i potražiti značenje poruka koje nam šalju - tvrdi i Doreen Virtue, autorica ideje o anđeoskom iscjeljivanju te više od 50-ak knjiga i velikog broja anđeoskih karata s porukama anđela.

Dreamstime

- Sve je u životu bazirano na energiji, pa se tako i svaki broj može tumačiti s obzirom na energiju koju nosi, no za nas su važne situacije u kojima se neki brojevi ponavljaju. Važno je samo obratiti pažnju. Ako ste se, na primjer, probudili u dva sata, pa drugi dan u trgovini na blagajni doživjeli da vam ispostave račun od 20,22 kune, osvijestite da vam se ponavlja dvojka i da to može biti poruka - kaže Branka Sarajlić

Dvojka kaže da bismo trebali imati puno više povjerenja u svoje financijsko blagostanje, odnosno govori da će financije doći i da se ne moramo brinuti.

Dapače, poruka je tog broja da trebamo zatražiti ono što želimo, jer će nam anđeli to tako lakše i isporučiti, kaže Branka. Pa iako to na prvi pogled djeluje kao broj koji je pozitivan i želite ga sresti u životu, slično kao i osmicu, koja podrazumijeva financijsku stabilnost, dobra je vijest to da negativnih - barem kad su poruke anđela u pitanju - nema. 

Čak i četvorkakoja je u Pitagorinu sustavu težak broj, koji podrazumijeva poteškoće, u anđeoskom sustavu podrazumijeva da su anđeli s nama, odnosno da i u teškoj situaciji imamo njihovu podršku, dodaje Branka Sarajlić. Naravno, to se ne odnosi samo na nizove brojeva koje ugledate pri pogledu na sat nego i u svim onim situacijama kada je za to potrebno i neko podešavanje. Na primjer, onda kad ispred sebe vidite automobil s registracijom koja sadrži niz istih brojeva, ili brojeva koje često viđate, ili ako letite avionom čiji let sadrži niz istih brojeva, pa vas još smjeste na sjedalo s istim brojem. 

Također datum, mjesec i godinu rođenja možete zbrojiti tako da dobijete jedan anđeoski broj, koji govori o tome što vam je dano u životu, ili ih zbrojiti tako da datum, mjesec i godinu svedete na jednu znamenku, pa ga promatrate kao trobroj i protumačite životnu poruku koju anđeli imaju za vas, kaže naša sugovornica.

- Ponekad je dovoljno samo zastati i zapitati anđele: 'Što mi želite poručiti?' i uskoro ćete prepoznati ili osjetiti dodatne informacije koje mogu pomoći u dekodiranju tih nizova - tvrdi Doreen Virtue. 

Dreamstime

Trik je u tome da, kad vidite brojeve koji se ponavljaju, osvijestite kombinaciju koja se ponavlja i prihvatite je. Budite svjesni brojeva koji se često ponavljaju u vašem životu. Nije važno što vjerojatno ne razumijete ništa, odnosno ti vam brojevi možda ništa ne znače. Vaša podsvijest razumjet će značenje jer vi zapravo već imate sve odgovore koji su vam potrebni. Dakle, nemojte se pretjerano opterećivati značenjem brojeva niti pokušavati razumjeti na silu; bit će dovoljno da osvijestite broj koji se ponavlja, ili niz brojeva, te odredite koji je glavni a koji brojevi nose dodatna pojašnjenja. Nije potrebno da razbijate glavu o kontekstu, smislena poruka u pravom trenutku jednostavno će vam postati jasna u pravom trenutku, kad za nju budete spremni, onako kao da je sve sjelo na svoje mjesto, kaže Doreen.

Niz ima snažnu simboliku

Kad je riječ o dvoznamenkastim brojevima, drugi ponovljeni broj uglavnom predstavlja samo dodatni naglasak na značenju broja i nije ga potrebno dodatno tumačiti. 

S druge strane, troznamenkasti ili višeznamenkasti brojevi u kojima se ponavlja ista znamenka imaju posebno značenje. Slično je i s brojevima kod kojih se dvije znamenke ponavljaju u različitim kombinacijama, na primjer 224 i 422 ili 442, ili 2244 i 4422, kao i s brojevima koji se ponavljaju u paru, primjerice 2323 ili 3232. Možete ih tumačiti kao kombinacije (2 i 4, odnosno 2 i 3), ili pogledati koji je broj u središtu niza, pa njegovo značenje koristiti kao glavno, a drugi broj kao pojašnjenje, ili zbrojiti dok ne dobijete jedan broj, čije tumačenje predstavlja poruku. 

Evo nekih mogućih tumačenja različitih kombinacija: 

111 - Pažljivo pratite svoje misli i vodite računa da prebirete samo po mislima kojima se želite baviti, nemojte razmišljati o stvarima o kojima ne želite razmišljati. Tri jedinice su znak kako pred vama otvaraju vrata mogućnosti i vaše misli poprimaju oblik rekordnom brzinom. Slijed 111 je znak da je svemir napravio fotografiju vaših misli i da ih pretvara u stvarnost. Razmislite jeste li zadovoljni mislima te ih nastojte ispraviti - pozovite anđele da vam pomognu u tome.  

222 - Vaše novoposađene ideje počele su rasti, osobito financije. Nastavite ih njegovati, ne odustajte pet minuta prije nego što se čudo dogodilo - sve što ste zamislili uskoro će postati stvarnost. Ono što ste zamislili uskoro će postati stvarno, zato nastavite pozitivan rad. Mislite pozitivno, i nastavite s vizualizacijom i afirmacijama.       

333 - Uzašli Majstori su u vašoj blizini, žele vam dati do znanja da imate njihovu podršku, ljubav i društvo. Pozivajte ih što češće, posebno kad oko sebe vidite obrasce koje tvori broj tri. 

444 - Anđeli vas okružuju, uvjeravaju vas u svoju ljubav i pomoć. Nemojte se brinuti jer pomoć anđela je blizu. Zatražite njihovu pomoć i primit ćete pomoć koja vam treba. 

555 - Pred vama je velika životna promjena. Nemojte razmišljati o tome je li ta promjena pozitivna ili negativna, već prihvatite promjenu kao prirodni dio života. Imajte na umu da bi ta promjena mogla biti odgovor na vaše molitve. Nastojte prihvatiti promjenu takvu kakva jest i ne razmišljati unaprijed o njoj.   

666 - Vaše misli nisu u ravnoteži, previše ste usredotočeni na materijalno. Ovaj slijed šestica vas upozorava da trebate uravnotežiti misli između Neba i Zemlje. Kad uravnotežite misli, vaše materijalne i emocionalne potrebe automatski će se uravnotežiti i bit ćete zadovoljeni.

777 - Anđeli vam plješću zbog svega što ste napravili. Nastavite dobro raditi i želje će vam se ispuniti. Ovo je izuzetno pozitivan znak i otkriva kako biste još mogli očekivati i dodatna čuda.

888 - Ovo je znak koji upozorava da se pripremite jer će završiti jedna faza vašeg života, zaokružujete fazu života koja je povezana s vašim emocijama, karijerom ili vezom. Tri osmice znak su da postoji svjetlo na kraju tunela. Također, poziva nas da ne odustajemo, da ne čekamo “sljedeću kavu” da bismo nekome rekli ono što mislimo, ili se suzdržavali od užitka da smo dobro obavili vlastiti posao. 

999 - Ovo je kraj jedne važne faze u vašem osobnom ili društvenom životu. To je i poruka svjetlosnim radnicima koji su vezani za iscjeljivanje Zemlje i podrazumijeva sljedeće: "Vrati se na posao jer te upravo sad Majka Zemlja treba".

000 - Tri nule su podsjetnik da ste jedno s Bogom i da osjetite prisutnost Stvoriteljeve ljubavi unutar sebe. To je i znak da je neka situacija došla do kraja. 

Više brojeva u nizu skriva složenu poruku

Više brojeva u nizu ima posebnu važnost i značenje, tvrdi Doreen Virtue.

Kad se ponavljaju dva ista broja, to podrazumijeva da je djelovanje pojačano. S druge strane, ako je riječ o nizu od tri različite znamenke, treba ga tumačiti tako da se srednji broj uzima kao primarni i na temelju njega tumačiti bit značenja poruke, a preostala dva služe kao pojašnjenja. Na primjer, u nizu brojeva 123 bit poruke nosi broj 2, a ostala dva broja dodatna su pojašnjenja. Pritom se prvo gleda prvi broj - jedinica - pa tek potom onaj koji je iza njega (u ovom slučaju to je znamenka tri). 

Imajte vjere u vlastitu intuiciju

U nekim situacijama intuicija vas može navesti da zbrojite sve znamenke koje sadrži neki višeznamenkasti broj, sve dok ne dobijete jednoznamenkasti. Primjerice, kombinacija 888 daje 24, a 24, kad se zbroje znamenke, broj 6. Time ćete dobiti jasnu poruku koja je tad za vas najvažnija, tvrdi Doreen Virtue.

Pojavljuju se u svim religijama

Anđeo na hebrejskom znači poslanik i vjesnik, a naziv je za vječna bića prisutna u mnogim religijama, čija je dužnost da služe Bogu. To su bića svjetlosti koja su vrlo važna u sve tri abrahamske religije: kršćanstvu, judaizmu i islamu.

Ponekad je dovoljno samo zastati i zapitati anđele: “Što mi želite poručiti?” Uskoro ćete prepoznati i osjetiti njihovu poruku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 110
VIDEO

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'
BRITANKA IMA PROBLEM

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'

Ljudi misle da ne idem na spojeve jer sam arogantna, ali to nije razlog, jednostavno ne mogu pronaći nikoga jer ovako dobro izgledam. Boje mi se prići, kaže Britanka

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!

Najveći pseći događaj na svijetu u ovoj godini i službeno je otvoren na Zagrebačkom velesajmu. Među više od 25.000 pasa nalaze se i neke ekstremno rijetke pasmine koje su prvi put izašle iz granica svoje zemlje
VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'
KUDA IDU DIVLJE SVINJE?

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'

ZAGREB - Dvije divlje svinje u petak ujutro snimio je čitatelj 24sata u zagrebačkoj Dubravi. Trčale su uz prugu, prvo su pretrčale Osječku, pa Branimirovu te nastavile svoj put prema centru, rekao nam je čitatelj.