Viral

Komentari 0

'Što volim Severine i Alavanjice, razne Vlatkice, pokose, njihove kokose... Poslije meča rade sve'

'Što volim Severine i Alavanjice, razne Vlatkice, pokose, njihove kokose... Poslije meča rade sve'

Ja ne igram košarku i ne zovem se Denis, al' sam visok kao on i bolji mi je... Pjeva u refrenu svojeg rap hita naš tenisač Ivo Karlović. Pjesma je izašla prije 14 godina u suradnji s Baby Dooksom...

Svi pamtimo Igora Štimca u pjesmi "Mare i Kate", Dina Rađu u "Nisam više ja sa njom", Iva Majoli pjevala je sa Sandijem "Do tebe mi nema"... Ali kratka glazbena karijera, ili prije jednoročni izlet u glazbene vode našeg tenisača Ive Karlovića nekako je zaboravljena...

Tennis - Australian Open - Second Round

Nepravedno.

Jer dr. Ivo je u suradnji s Baby Dooksom izdao svoju rap stvar "Baš sve" u kojoj se hvalio svojim teniskim, ali i ljubavnim vještinama. Od izlaska pjesme prošlo je gotovo 14 godina, na YouTubeu je skupila desetke tisuća pregleda, a njezini stihovi su... Ajmo reći zanimljivi.

"Karlović gerila, možete me zvat Godzilla,
tenis bandito moja lopta piči drito, u Miami,

Baracku Obami Boris Becker, dođi da ti stisnem bekend, navigiram svoje serve kao startreker 

Najljepše su damice mlade mamice, obožavaju, poslije meča rade baš sve, baš sve..."

Pjeva u uvodu pjesme Ivo, a kasnije je, kao pravi reper, u svoju pjesmu uvrstio i nekoliko poznatih dama s naše estrade:

"Ispeglana joj kosica, u pupku minđuša,
mala dobro zna da ja to volim poslije treninga,
dođi skini se, pokaži nogice ispod minice,
joj što volim Severine i Alavanjice, sisice razne Vlatkice pokose 
njihove kokose, fensi ribice fensi losose"

Pjesma nije dobila posebno dobre kritike publike, ali Karlovića to nije diralo.

- Radi se o hip-hop pjesmi u kojoj se koriste svi elementi te vrste glazbe. Ako poslušate bilo koju pjesmu toga žanra sa svjetskih ljestvica, vidjet ćete kako se stihovi po svom izričaju ne razlikuju previše od ove koju smo mi snimili. Stihove je napisao Baby Dooks s kojim sam jako dobar. Prije nego smo snimili pjesmu, pokazao mi je što je napisao i meni je to sve zajedno bilo smiješno i simpatično kao i mojoj supruzi Alsi - rekao je Ivo u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju prije desetak godine.