Obavijesti

Viral

Brešanova 'Svećenikova djeca' stižu u kina! Pogledajte video

Brešanova 'Svećenikova djeca' stižu u kina! Pogledajte video
7

Rasprodane pretpremijerne projekcije nove komedije Vinka Brešana - zabavne filmske parodije na malom jadranskom otoku uz niz duhovitih filmskih likova

Nova, iščekivana komedija Vinka Brešana, 'Svećenikova djeca' započinje filmski život i stiže na kino platna diljem Hrvatske! Nakon prošlotjedne premijere koja je izazvala veliko zanimanje javnosti kao i izuzetno dobru posjećenost, film je u proteklom vikendu (petak, subota i nedjelja) pretpremijerno prikazan u svim multipleksima Cineplexx i CineStar na jednoj projekciji dnevno. Sve spomenute projekcije u osam hrvatskih gradova - Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku, Šibeniku, Varaždinu, Dubrovniku i Zadru – su rasprodane!

Podsjetimo, riječ je o novom filmu hit-makera Vinka Brešana ('Kako je počeo rat na mom otoku', 'Maršal', 'Svjedoci'), zabavnoj filmskoj parodiji na malom jadranskom otoku uz niz duhovitih filmskih likova.

Glavni junak filma je mladi i predani svećenik don Fabijan (Krešimir Mikić) koji u sklopu svoje službe stiže na mali dalmatinski otok - zabrinut zbog rapidnog pada nataliteta on u duhu katoličke vjere započinje neobičnu akciju – bušiti zapakirane kondome! U njegovoj kućnoj manufakturi uskoro mu se pridružuju dva otočka redikula – trafikant (Nikša Butijer) i mahniti apotekar (Dražen Kühn) te oni zajedničkim snagama ubrzo ukidaju svu postojeću kontracepciju na otoku. Njihova akcija rezultira nizom poroda i vjenčanja što zainteresira i glavnog biskupa koji odluči posjetiti otok...

Kao mali uvod u film, donosimo vam scenu u kojoj tri lika iz filma - Jure, poštar i policajac Vlado stižu u crkvu kako bi poslušali predavanje o... nevaljalim kondomima! Neka vam ovaj isječak bude poticaj da se odlučite pogledati ovaj potencijalni domaći hit već sutra u kinima!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.